Last news in Fakti

28 Октомври, 2019 12:16 4 063 14

4 причини да изберете вашите гуми онлайн

  • гуми-
  • смяна на гуми-
  • gumimax
4 причини да изберете вашите гуми онлайн - 1

Смяната на гумите според сезона е едно от най-важните неща, които трябва да предвидите в плановете и бюджета си, когато наближи този момент. Разбира се, съвестните и прагматични шофьoри не чакат последния момент, за да сменят гумите си, а планират това отрано. Пазарът днес е голям и гуми за вашия автомобил или друго превозно средство можете да закупите както от физически обекти, така и онлайн. Тук ще насочим вниманието ви към възможностите за закупуване на гуми онлайн, като ви представим 4 причини да изберете вашите гуми онлайн:

Качество без компромис, дори и при поръчка онлайн

Като едни от най-важните елементи от вашия автомобил, гумите със сигурност трябва да отговарят на висок стандарт за качество. Поръчката на гуми онлайн по никакъв начин не рефлектира върху качеството им, а напротив. Онлайн можете да направите своя избор на гуми в зависимост от сезона, за който ги търсите, като се запознаете подробно с предоставените от продавача характеристики – размер, разход, стабилност, ниво на шум, скоростен рейтинг, товарен рейтинг, материали, производител и т.н. Инвестирайте в качествени летни или зимни гуми, за да си осигурите безопасност и сигурност на пътя.

Гуми онлайн от утвърдени световни брандове

Онлайн магазините са вносители и официални дистрибутори на разпознаваеми и утвърдени брандове, както в Европа, така и в световен аспект. Предлаганата възможност за лесна и бърза поръчка на гуми онлайн от утвърдена марка в сферата ви гарантира отличен избор за вашия автомобил. Разнообразието от зимни, летни или всесезонни гуми, предназначени за различните моторни превозни средства, улеснява допълнително клиента – с поръчка на гуми онлайн можете да закупите необходимите ви гуми за всичките ви превозни средства.

Евтино, лесно и удобно с бърза доставка

Всички предлагани в сайта гуми са налични, което предполага, че сроковете за доставка са максимално кратки. Наред с предимството за поръчката на гуми онлайн, пазаруването е много по-лесно, тъй като не е необходимо да напускате комфорта на дома или офиса. С удобния интерфейс, който предлагат онлайн магазините, поръчка може да направите и през смартфона си. Не е необходимо да губите време, чакайки в магазина, не ви е нужен консултант, тъй като всички важни характеристики са описани подробно на страницата.

Търсене на най-подходящите гуми по зададени параметри

Много онлайн магазини предлагат опцията за търсене на най-подходящите гуми при поръчка онлайн, както и по марка автомобил. След като въведете определени параметри като широчина, височина, диаметър и сезона, за който са ви необходими, сайтът ви генерира резултати по зададените критерии.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 14 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 куку руку ку

    24 7 Отговор
    Картинката го казва най-добре, гуми онлайн е като да избираш котка в чувал...

    Коментиран от #14

  • 2 Ако може

    20 4 Отговор
    И онлайн да ги монтираме, ехеее... 😎😎😎
  • 3 onq s konq

    11 7 Отговор
    Сайта, не работи коректно. Жалко за рекламата, пари на вятъра.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Миризлив пор

    7 3 Отговор
    Във една нормална държава има нормални закони за защита на потребителя. Тук все ще се намери някой хитряга да пробута върнати гуми или нещо поотлежало 3-4 години. Отделно остава проблема с монтажа - повечето гумаджийници предлагат с безплатен монтаж, иначе вземаш мъкнеш и се редиш по опашки.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 onq s konq

    9 1 Отговор
    На 2 пъти си поръчвах гуми "он лайн" -първо предни Кантинентал 235/45/17,а после и задни - Хенкок- 245/40/17 .И двата пъти пърчките бяха изпълнени до 2 дни, качеството - перфектно,като доставката е БЕЗПЛАТНА и на адреса ми.Редовно си поръчвам и Масло Кастрол и съответните филтри.Естествено и нормално е ЦЕНАТА НА ПОКУПКАТА да е чувствително ПО-НИСКА от тая в Магазинната мрежа,защото стоката идва от Склада ДИРЕКТНО и не е натоварена със НАЕМ МАГАЗИН,ЗАПЛАТА НА ПРОДАВАЧ и т.н.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Кои?

    0 0 Отговор
    Ви направи толкова режък сайта?!?
  • 10 пор вдовец

    0 2 Отговор
    НЕ РАБОТИ БАЦЕ!!!
  • 11 Townboy

    1 4 Отговор
    С покупка на гуми онлайн един познат получи зимните си гуми напролет, на друг му доставиха с ДОТ от преди пет години а трети имаше фабричен дефект и се разправяше цял сезон да му я заменят. Аз купувам от тримата "големи" (Медина мед, Диана, и Примекс) и нямам ядове!

    Коментиран от #12

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 гост

    2 0 Отговор
    Само не е от Диана, тия гаранцията за гуми я нямат за нищо, дори и да си бил лоялен клиент...
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.