Last news in Fakti

24 Юли, 2012 13:06 3 566 11

Шпионски снимки на Sony Hayabusa

  • sony-
  • hayabusa-
  • xperia gx

 

В интернет пространството се появиха шпионски снимки на все още не анонсирания и познат с името Hayabusa смартфон на компанията Sony. Вече е ясно, че името няма да е Hayabusa, а ще бъде сменено на Xperia GX. Не трябва да обръщате и внимание на надписа SonyEricsson, защото в окончателния търговски вид той ще бъде променен само на Sony.
Сред интересните технически характеристики на новия смартфон се открояват 4.55-инчовия екран с резолюция 1280х720 пиксела, двуядрения процесор Snapdragon S4, операционната система Android 4.0, както и 13-мегапикселовата камера с вградена светкавица. Оперативната памет е 1 гигабайт, а вградената - 16 гигабайта. Батерията разполага с 1700 мАч.
Сега, след като повечето ТТ данни са вече ясни, а визуализацията на продукта е на лице, остава да чакаме да разберем, кога ще е официалната премиера на Sony Xperia GX, каква ще е цената на смартфона и кога той ще бъде лансиран в търговската мрежа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 самсунг

    0 0 Отговор
    При положение че има Самсунг Галакси С3, къде са тръгнали тия

    Коментиран от #2

  • 2 Kofti

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "самсунг":

    A ti kude si trugnal da komentirash kato ne ti e isano? Samsung mogat samo da si mechtaiat za kachestvoto na SONY po princip, a towa, che v momenta izkopiraha iphone i pusnaha edin po-svesten telefon, ne znachi, cha se goliamata rabota, oshte poveche, che sa pulni s bugove.. Nooo, horata iavno se manipulirat mnogo lesno ot usilena i postoianna reklama, koqto te oblu4va otvsqkude....

    Коментиран от #5, #6

  • 3 хахаха

    0 0 Отговор
    до коментар #2: Глупаците се манипулират лесно, неможе в цял свят да признаят успеха на самсунга за серията галакси S 1,2, и 3 - като 2-ката беше телефон 2011. Сега не очаквам положението да е по - различно и при 3-то поколение галакси S.... скрий се някъде докато не се осъзнаеш.
  • 4 бо

    0 0 Отговор
    Сони са скарани със софтуерната подръжка. Само разгледайте по форумите лол
  • 5 Kvo da kaja ...

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Kofti":

    Явно си любител на Alcatel ... Пробвай едно галакси с2 и ще си говорим после ...
  • 6 Кирил

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Kofti":

    С тая шльокавица за никъде не си!
  • 7 Кофти

    0 0 Отговор
    Мерси, няма нужда да пробвам галаксите след като имам опит с Галакси 1. Сори ама не знам кой луд ще си купи 2 пъти един и същи боклук с надеждата, че новият ще е по-свестен... Айде у лево всички под мен и си ползвайте Галакситата на изплащане със здраве....
  • 8 Исмет Бюрум

    0 0 Отговор
    Хич да не е, ползвам го от 5 месеца 2-ката, по-бъгав и дефектен планшетник не съм имал- дай да ти го продам бе, нали много те кефи- на половин цена ти го давам! Тея устроиства са все още недоносчета и се пускат на кило с голяма реклама за пуберитети в стил : "Э*аси якото" аз го купих за жената докато е в родилното да и е удобен като ми показва малкия на камерата- единственото нещо което работи! Тъч калибрацията е най забавна- цъкаш на маркера и ти отбелязва на 1см от мястото на докосване, това прави писането особено забавно когато натискаш на "М" а излиза "И". Забиването е нещо с което е добре да се примирите, постоянното настройване на яркостта - също, просто режима на пестене на енергия е толкова бъгав,че независимо от настройването си стартира на тъмно и всеки път се ровиш в меню настройки, Безжичните връзки ги вижда ако са на 10 метра от него и отнема 10 мин да се настрои за работа в мрежата... Ползвах фирмено тестиране което потвърди дефектите, но ми обясниха, че поради множеството жалби ако предам устройството сега не могат да ми осигурят заместваащо, а техническото обслужване може да отнеме от 30 до 45 дни заради масовите рекламации... таааааа какво за Галакси 2-ката???

    Коментиран от #9

  • 9 Haha

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Исмет Бюрум":

    Пич, каква калибрация на капацитивен екран???????
    Сигурен ли си, че знаеш за какво говориш. Ползвал съм SGS2 1 година и никога не съм имал проблем с него...
    Купи си една Нокия 100 и си свиркай, всичко друго ще ти дойде в повече.....

    Коментиран от #10

  • 10 Хохо

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Haha":

    Пича отдолу взима ръководството за употреба и намира страниците с инструкции на руски език- поглежда каква дума е използвана в упътването и.... О!Чудо- Калибрация- после взима една бира да не му засяда хартията и изяжда подигравката си заедно с упътването- добър апетит!
  • 11 Нема Бира

    0 0 Отговор
    Тия избиха рибата със стар дизайн