Last news in Fakti

24 Юли, 2012 13:50 2 312 0

Рекорд: Samsung продаде 10 млн. Galaxy S III за два месеца

  • samsung-
  • galaxy-
  • siii

 

По данни на южнокорейската агенция "Ренхал", която се позовава на изказване на шефа по информационни технологии и мобилни връзки на компанията Samsung, фирмата е успяла да продаде 10 млн смартфона от новия модел Galaxy S III.
 
От това съобщение може да се направи извода, че от момента на начало на продажбите до достигане на числото 10 млн са изминали по-малко от два месеца. В магазините на 28 страни от Европа и Близкия изток устройството се появи на 29 май.
 
В Русия и в САЩ Galaxy S III беше лансиран в търговската мрежа на 5 и 21 юни. Иновационният смартфон, премиерата, на който се състоя на 3 май, е основен конкурент на  iPhone, но още преди да се появи Galaxy S III корейците изместиха Apple от първото място по продажби.
 
За сравнение ще кажем, че предшественика Galaxy S II беше продаден в тираж от 10 млн, за пет месеца и поради тази причина специалистите говорят за рекорд от страна на Samsung.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА