Last news in Fakti

25 Юли, 2012 10:52 10 970 6

Краштест на Samsung Galaxy S III (видео)

  • samsung-
  • galaxy s iii-
  • galaxy s ii-
  • краштест

 

Samsung Galaxy S III е най-популярният смартфон в момента. Продажбите му значително надхвърлят тези на основния конкурент iPhone, като в същото време цената му съвсем не е ниска. От друга страна едва ли има човек, който да не е изпускал поне веднъж неволно телефона си на земята.
 
Именно поради тази причина е доста интересен своеобразния краштест, който ви предлагаме във видеото. Там става ясно какви са последствията ако изпуснете вашето Galaxy S III на асфалт под различен ъгъл и дори ще разберете какво остава от телефона след взрив.
 
Основното заключение, което може да се направи след видяното е, че новият Galaxy S III е значително по-крехък от предшественика Galaxy S II.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кофти

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Кофти":

    Явно нищо не си разбрал, понаучи английски :) Във видеото пичът обяснява, че АКО телефонът издържи краш теста (изпускане под 3 различни ъгъла), ще го подари на някой от абониралите се за канала му в Ютуб. Ако не издържи - ще го взриви (за шоу) :)

    Коментиран от #1

  • 2 Кофти

    2 1 Отговор
    хаха, и как стана така, че комемтарът под мен изчезна и сам съм си коментирал? хахахахха

    Коментиран от #5

  • 3 Тони

    1 0 Отговор
    Нали трябва да се чупи лесно за да отидеш и да си вземеш друг. Както е с всичко ново на пазара.
  • 4 Обикновен

    0 0 Отговор
    До Кофти - абсолютно си прав, тогава гледах клипа без звук. :D А то се оказва, че той още в първото изречение си казва условието.
  • 5 Нема Бира

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Кофти":

    хахаха... сигурно и сам си си дал и негативна оценка

    по темата АМАН ОТ SAMSUNG!!!
  • 6 гост

    0 0 Отговор
    Имам Галакси С първото поколение.Вече 2-та година го нося и е уникално здрав телефон.Колко изтървания,падания е имал не знам но са над 10 и абсолютно нищо му няма.Поучукан е от тук и там,но работи перфектно.Сега ми свършва договора и мисля да взема 3-ката.Дано и тя да е така здрава,но с нея ще се постарая да съм по-внимателен,защото е по-тежка и голяма и паданията там може да са фатални.Изобщо смятам,че серията Галакси на Самсунг са най-яките смартфони на пазара.Айфона е много,много зле спрямо 3-ката.