Last news in Fakti

16 Март, 2020 11:54 3 696 4

Пръскачка в ролята на охранително средство за колата (ВИДЕО)

  • пръскачка-
  • автомобили-
  • кражби
Пръскачка в ролята на охранително средство за колата (ВИДЕО) - 1

Водоотблъскващата машина, която ще видите във видеото по-долу работи автоматично и се включва от сензор, който засича движение около колата. Този воден охранител, който стреля във всички посоки, се оказва ефективен.

Това ни показва онлайн изданието на criteo, а жителят на Калифорния, който е направил това технологично изобретение, написа в обяснение за видеото, че има проблеми в квартала с хората, които идват през нощта да крадат от пикапите.

"Нищо не помогна, затова реших да се позабавлявам и инсталирах пръскачката в "легена" на пикапа." Освен водата, пръскачката стряска обирджиите и с изненадващия си звук, което ги кара да бягат.

В коментарите потребителите се възхищават на изобретението и предлагат на автора да го подобри, като добави цвят към водата или като цяло да замести водата с лютив спрей. Повечето са съгласни, че това е една от най-добрите аматьорски системи за сигурност. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 MasterYoda

    2 2 Отговор
    В последната серия на Breaking Bad, нашия човек така изби гадовете, само че с картечница вместо водомет :)
  • 2 Калоян

    7 2 Отговор
    В калифорния народът здраво е закъсал щом краде на поразия и нищо не помага срещу това.
  • 3 Борис

    1 1 Отговор
    Е ако мина покрай тая кола и ме направи вир вода ,какво ли ще и се случи? Тоя е изпляскал.
  • 4 товарищ

    1 0 Отговор
    Първо помислих, че е руска работа. Но все тая - хамерикаснка.