Last news in Fakti

19 Март, 2020 10:20 6 132 7

Собственик на Jaguar сложи антивирусна маска на радиатора на автомобила си

  • коронавирус-
  • covid 19-
  • маска
Собственик на Jaguar сложи антивирусна маска на радиатора на автомобила си - 1

Коронавирусът и свързаните с него пандемия и карантина в цяла Европа разделиха гражданите на два лагера. Някои хора се опитват да се защитят по всякакъв възможен начин, като си слагат маски и други предпазни средства, докато други пренебрегват мерките за безопасност по всякакъв възможен начин.

Има обаче и трета категория. В нея са включени онези хора, които се занимават с откровен тролинг към епидемията и са на мнение, че коронавирусът и паниката около него само сапунен мехур.

Очевидно собственикът на този Jaguar XF е от споменатата трета група Снимките са направени в Киев, а от тях можем да направим заключението, че собственикът на колата явно е решил да защити котката си върху емблемата от коронавирус.

Собственик на Jaguar сложи антивирусна маска на радиатора на автомобила си


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А аз

    11 0 Отговор
    съм сложил на дюкяна си.
  • 2 куку руку ку

    9 7 Отговор
    Прав е чилякът, важно е котето да не се зарази. Току виж някой дизеляк изкашлял сажди отгоре му. (сега по минусите ще броя собствениците на дизели)

    Коментиран от #4, #7

  • 3 😷😷😷

    6 1 Отговор
    Тя короната много обича да й се подиграват, да не му върне шегичката ?
  • 4 Може

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "куку руку ку":

    и искра от някоя Тесла да прескочи...
  • 5 Европеец

    3 0 Отговор
    В някой държави има маски и на колата да си сложиш, но в развита България няма достатъчно дори и в болниците!!! Извод : Развитието ни е най високо ниво в целия свят благодарение на неуморния труд на поколения политици, някой от които управлявали с десетилетия. И не ме е страх от три години затвор за това мое изказване!
  • 6 незнайко

    0 0 Отговор
    ОТКАЧЕНИТЕ, КОИТО СЕ МИСЛЯТ ЗА ГОЛЯМАТА РАБОТА, НИКОГА НЯМА ДА СВЪРШАТ !!! Така е в цял свят .
  • 7 type-R

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "куку руку ку":

    Призовавам всички колеги, които искат да предпазят бензиновите си любимки да спират поне на два метра дистанция от пръскащите заразни сажди дизелови талиги.