Last news in Fakti

6 Април, 2020 12:51 4 109 2

Новата навигация на VW (ВИДЕО)

  • volkswagen-
  • навигация-
  • i.d.3
Новата навигация на VW  (ВИДЕО) - 1

Volkswagen за първи път показа във видео как ще работи новата навигационна система с ефект на т.нар. разширена реалност. Въпросната нова технология ще се появи първо на електромобила ID.3, но след това ще започне да се интегрира и на останалите модели от марката. Вижте я.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво бе

    9 8 Отговор
    моделите на други марки вече се движат напълно автономно а VW считат Неаd Up функцията за голяма иновация въпреки,че BMW например я предлагат от 2007-ма.
  • 2 дсд

    9 2 Отговор
    Добре де, ами къде е тази кола? Те не я продават все още и скоро вероятно няма да я пуснат, ще кажат, че е заради короната, заради доставчици, заради липса на работници и др. От ФВ казаха, че ще е на пазара края на 2019г., преди кризата обявиха, че ще се отложи за края на 2020г, а сега вероятно ще го пуснат оптимистично през 2021г. Затова са им скъпи продуктите, защото цялото това забавяне струва милиарди, вместо да е на пазара, те седят и мислят, ама времето си минава и се оказва, че излизат с морално остарял и негоден продукт. Ето, китайците субсидират коли само над 250мили. пробег, за да има смисъл все пак.