Last news in Fakti

15 Юни, 2020 13:06 1 549 0

Китайци предлагат безплатна антивирусна обработка на всякакви автомобили

  • geely-
  • антивирусна обработка-
  • автомобили

Оферта ще бъде валидна до края на юли тази година

Китайци предлагат безплатна антивирусна обработка на всякакви автомобили - 1

Става дума за китайската марка Geely Motors, която обяви акцията за всички желаещи. Акцията приключва на 31 юли 2020 година, а до тогава собствениците на автомобили от всички марки могат да преминат безплатна антивирусна обработка на своите автомобили.

За целта е необходимо само желаещите да се регистрират в дилърските центрове на Geely. Но има едно условие. "По време на процедурата собственикът на автомобила трябва да направи пробно шофиране на моделите Atlas или Coolray. Това е единственото условие за получаване на безплатната услуга“, отбелязват от пресслужбата на компанията.

Иначе антивирусната обработка на автомобилите ще бъде следната: служителите на Geely ще измият колата, ще почистят интериора с прахосмукачка, ще избършат вътрешните повърхности с антисептичен разтвор и ще извършат антибактериална обработка на интериора с помощта на специални инструменти и препарати.

Също така, Geely припомня, че всички кросоувъри Geely Coolray са оборудвани със специална система за филтриране на въздуха, която предпазва пътниците от дим, прах, бактерии и вируси. А за собствениците на Geely Atlas е предвидена сервизна кампания за инсталиране на специален филтър.

Между другото и Ford излезе със система за самодезинфекция на купето. Въздухът в автомобилите ще се загрява до високи температури, което ще унищожава вирусите. Впоследствие се охлажда отново и чак тогава влиза в купето.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА