Last news in Fakti

7 Ноември, 2012 11:31 2 401 0

Vilner доработи Speed Triple на Triumph

  • vilner-
  • triumph-
  • speed triple

 

Мотоциклетът Triumph Speed Triple се появява на бял свят през 1994 година и бързо се превръща в един от най-популярните модели на марката. Характеризира се с агресивна визия и големи фарове, но с течение на времето британците не прибягват до радикални изменения. Доработките им са традиционни за производител от Острова и са доста семпли.
 
Интересното сега е, че по поръчка на руснак българската тунинг компания Vilner доработи сериозно британската класика Speed Triple на компанията Triumph, която между другото е основана от немците Зигфрид Бетман и Морис Шулте. Резултатът се нарича Bulldog, а работният процес започва със скици и 3D модели.
Основните доработки на хората от Vilner са свързани с добавяне на нови детайли, като така според тях външният вид става по-масивен и същевременно аеродинамичен. Двата предни фара се заместват с един, за който се изработват стойка и кутия. Огледалата са сменени и вече са продължение на кормилото.
 
За по-атлетично тяло е преработена и стойката за номера. В допълнителни детайли се вграждат и мигачите. Bulldog получава и нови racing джанти OZ. Ауспусите са боядисани в черно, а името идва от новите странични детайли, които наподобяват излъчването на кучетата от породата английски булдог.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА