Last news in Fakti

14 Април, 2021 10:40 4 585 5

Още един непостижим рекорд на играта Super Mario Bros (ВИДЕО)

  • super mario-
  • рекорд-
  • компютърна игра

Геймърът с прякор Niftski успя да преодолее "недостижимата бариера", като намали времето за "превъртане" на играта с 0.3 секунди

Още един непостижим рекорд на играта Super Mario Bros (ВИДЕО) - 1

Феновете на компютърните игри се състезават помежду си в различни игрови режими. Специално място заема високоскоростното преминаване на играта, в което се специализират играчи, наречени speedrunners. През годините една от най-популярните игри за тестване на скоростта е Super Mario Bros.

Доскоро най-добрата игра на Super Mario Bros се считаше тази с време 4.55 часа. Сега, геймърът с прякор Niftski успя да преодолее "недостижимата бариера", като намали времето за "превъртане" на играта и премина под границата от 4.55 часа. По време на рекордната игра е използван емулаторът на Nintendo Entertainment System.

В YouTube е представен видеоклип с преминаването на Super Mario Bros Any%, където зрителите могат да оценят радостта на геймърите от поставянето на нов, феноменален рекорд. По-късно Niftski обяснява, че новият рекорд се дължи на използването на трик за намаляване на продължителността на анимацията за завършване на нивото, което спестява толкова важните 0,3 секунди при преминаване на ниво 8-1. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Чакал

    18 1 Отговор
    Велик спортист!!!Велик журналист.А къде са ви статиите за нашите момчета и момичета който разбиха Евро 21 на щанги.Не става т по една статия.Дайте някое интервю с тях ,някой интересен факт.Както го правите с плейметките.

    Коментиран от #4

  • 2 Другия с коня

    13 1 Отговор
    Докато не освободих Принцесата от Чудовището не мирясах...Не помня колко дни беше битката,обаче беше Епична....Много ме кефи Супер Марио!
  • 3 гуньо простия

    7 1 Отговор
    Аз видях време от 4,55 мин., а не часа.Ама хайде....
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 БимБамБок

    0 0 Отговор
    МИНУТИ