Last news in Fakti

17 Май, 2021 14:47 2 972 4

Състезание във видеоигра или реалния живот? (ВИДЕО)

  • volkswagen-
  • golf-
  • игра-
  • състезание

Клип показва разликите при един и същ автомобил и писта

Състезание във видеоигра или реалния живот? (ВИДЕО) - 1
Снимка: YouTube

Видеоигрите и симулаторите се развиват доста през годините, като през последната една, виждаме че дори Formula 1 се насочи към тях поради различните пандемични условия. Все пак дори и с най-новите технологични решения, карането на писта в реалния живот и същото упражнение, но на компютър са доста различни неща и по-голямата част от състезателите го потвърждават.

Именно това доказва и видео от канала на Will L в YouTube, който показва как се представя един и същи автомобил на една и съща писта в реалния живот и същата конфигурация във видеоигратаGranTurismo 5 на игрова конзола.

Автомобилът е 7-мо поколение Golf GTI, който разполага с предно предаване и 2.0-литров бензинов мотор с 228 конски сили и механична трансмисия. Както споменахме същия автомобил с максимално доближаващи характеристики е използван и в играта. Вижте видеото.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 бат Тонка

    15 1 Отговор
    Gran Turismo 5 е игра, която не съществува. Играта от клипа се предлага само за PS4 и се казва Gran Turismo Sport. Поне малко да се стараете като пишете статиите, че се вижда голяма некомпетентност.
  • 3 Ивайло

    2 0 Отговор
    На играта завъртя обиколката малко по-бързо!!!
  • 4 Ужасен Ужас

    1 0 Отговор
    Ела да видиш в БГ как се кара......Ама да направят и симулатор на АМ Тракия например,оная отсечка-знаете коя :)