Last news in Fakti

14 Юли, 2021 16:54 5 724 6

Apple показа безжична преносима батерия за iPhone 12

  • apple-
  • iphone-
  • magsafe

Новият MagSafe аксесоар струва 99 долара

Apple показа безжична преносима батерия за iPhone 12 - 1
Снимки: Apple

Една от новостите в последното 12-то поколение iPhone бе представянето на MagSafe функция, която да бъде съвместима с различни аксесоари от Apple и други производители. Kъм момента те не са толкова много, но компанията от Купертино ще разшири гамата си с представянето на нов продукт, който може да се окаже доста полезен на потребителите, а също така и доста удобен.

Apple показа безжична преносима батерия за iPhone 12

Става въпрос за преносима външна батерия, която разчита на MagSafe стандарта и може да се използва за безжично зареждане на всички модели iPhone 12. Тя може да бъде използвана за презареждане на смартфона, когатотова е нужно.

Apple показа безжична преносима батерия за iPhone 12

Батерията може да бъде зареждана с 20W зарядно, което Apple предлага, като едновременно може да зарежда телеофна с максимални 15W когато е включена в контакта или 5W, когато телефонът използва само нея. От Apple не съобщават какъв е точният капацитет на батерията, но според Bloomberg той ще е 1460mAh.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    8 10 Отговор
    Те да се научат да правят телефони, собствени телефони,
    не да използват чужди дисплеи, датчици, камери и т.н...

    Коментиран от #4

  • 2 Камикадзе 🛩

    10 7 Отговор
    Алооооу, Ейпъла!!! Ай честито, открихте топлата вода😁. Преносими батерии си има от поне 5-6 години, вече струват по 10-15 лева, и то от 3000mAh нагоре. И стават за всички телефони при това. Сетила са Мара...... нататък го знаете.

    Коментиран от #3

  • 3 Оле мале

    10 1 Отговор

    До коментар #2 от "Камикадзе 🛩":

    Ти изобщо прочете ли статията ? Ако си, би ли споделил къде продават външна батерия с безжично зареждане и то за 15 лв ?

    Коментиран от #5

  • 4 Този

    6 5 Отговор

    До коментар #1 от "ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ":

    Те най-важното са го научили, ОС да бъде твоя. Чарколяци всеки може да прави. Айде хващай метлата и дим да те няма...
  • 5 Камикадзе 🛩

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Оле мале":

    Да, видях. И за какъв ми е безжично? Какъв е проблема да се сложи един кабел като хората и готово? Не е кой знае колко трудно и е изпитано и доказано с години и то при всякакви условия. А за 15 лева има с кабел във всеки по-голям магазин.
  • 6 Гениален продукт!

    4 2 Отговор
    Значи ще трябва да държиш батерията и телефона едновременно, ако искаш да го ползваш докато се зарежда? И този капацитет, той ще стигне да се обадиш на някого за да му кажеш, че батерията ти е изтощена.
    Истинска подигравка!!! За 100$