Last news in Fakti

25 Октомври, 2021 16:48 2 934 1

Instagram добави една от най-желаните опции за компютър

  • instagram

Вече може да качвате снимки директно чрез браузъра

Instagram добави една от най-желаните опции за компютър - 1

По-рано тази година ви информирахме, че от Instagram планират да въведат функция, която да позволява качването на снимки в социалната мрежа директно чрез браузъра на компютър или лаптоп. До съвсем скоро тази услуга бе лимитирана до определен брой потребители, които имаха задачата да я тестват, но от скоро тя вече е достъпна за всички.

Instagram добави една от най-желаните опции за компютър

По този начин Instagram има за цел да улесни професионалистите, които се занимават с това и до момента използваха своите смартфони, таблети или външни приложения, за да се справят с ежедневните си задачи.

Процесът по качване на снимка или видео е идентичен с този при приложението и подобно на него позволява обработка на кадъра, добавяне на хаштаг или отбелязване на човек.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Потурко

    6 0 Отговор
    Време беше! Сега ще спя по-спокойно, след като всички идиотчета ще увеличат притока на безумия в тази платформа! Да не говорим за родните ВИП създания от фолка, а и не само! Ку@венлъка набира невиждана скорост в тази платформа, така че дерзайте ...