Last news in Fakti

8 Декември, 2021 14:54 3 239 7

Oppo показа смартфон с прибираща се задна камера (ВИДЕО)

  • oppo-
  • камера-
  • смартфон

Механизмът е водоустойчив и се прибира автоматично при изпускане на телефона

Oppo показа смартфон с прибираща се задна камера (ВИДЕО) - 1

Смартфоните с прибиращи се в корпуса камери не са съвсем нови и много производители използват подобен механизъм, за да скрият селфи камерата на своите устройства.

Идеята на Oppo е подобна, но има за цел да премахне изпъкналата камера в задната част на устройството. По този начин смартфонът може спокойно да бъде оставян върху равна повърхност по гръб, без това да нарани оптиката.

Не е ясно, кое е устройството, което ще разполага с подобен вид камера, но сензорът на смартфона е с размер от 1/1.56 инча и дължина от 50мм с бленда F2.4. Повече за устройството и технологията ще разберем на 14 декември.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    5 0 Отговор
    "Идеята на Oppo е подобна, но има за цел да премахне изпъкналата камера в задната част на устройството". Който е писал статията, да си прегледа очите
  • 2 Ужас

    2 2 Отговор
    Сега разбирам, защо китайците не го купуват това, като видях снимката.

    Коментиран от #3, #5

  • 3 Алфа Вълкът

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ужас":

    Мен ме изкефи дизайна малко ретро е, сякаш е дялкано в през 90
  • 4 Тръц

    3 1 Отговор
    Чета коментарите. Вие си плямпайте тук, китайците действат! Нема такъв народ, нема такава държава. Наздраве дружина! Нащо знаме е месалят!
  • 5 Христо

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ужас":

    Всъщност оппо е много вървежна компания и това, че тук не се продава масово не значи, че и по света е така. Наблюдавам, че тук набират популярност 1+ които са си на оппо ;)
  • 6 Gucci x Balenciaga

    1 3 Отговор
    Егати грозният телефон дълго няма да виреят на пазара ,пълен боклук 600/900 евра за това нещо кой си е купил яко се прецакал.Пари пуснати в тоалетната
  • 7 Mente in China

    0 1 Отговор
    Личи си китайския дизайн на този индийски производител. Страната на ментето освен вируси друго не може да сътвори. Това е