Last news in Fakti

8 Юли, 2022 10:17 2 011 2

Шампанско в карбонова бутилка е чудесният подарък за собственик на Bugatti Bolide

  • bugatti-
  • bolide-
  • аксесоар-
  • шампанско

Французите показаха стилния аксесоар в чест на хиперколата

Шампанско в карбонова бутилка е чудесният подарък за собственик на Bugatti Bolide - 1

В последно време Bugatti обръща особено внимание на аксесоарите към своите автомобили и след като видяхме електрическа тротинетка, билярдна маса и часовник, сега френската компания ще предложи на клиентите си шампанско. Разбира се, това е в типичният за марката стил, който се отличава с изисканост и внимание към детайла, които пък вървят ръка за ръка с високата цена. Макар да не се споменава каква точно е цената на бутилката с шампанско, то съдейки по цената на Bolide, която започва от 4 милиона евро, не очакваме нещо по-различно.

Шампанско в карбонова бутилка е чудесният подарък за собственик на Bugatti Bolide

Бутилката е с карбонова обвивка в син цвят с няколко детайла, които правят препратка към пистовия хиперкар. От двете страни откриваме хиксове, подобни на светлините на Bolide, а върху предната част е изписан и моделът, точно над етикета с черен пиано лак и сребро.

Шампанско в карбонова бутилка е чудесният подарък за собственик на Bugatti Bolide

В бутилката има шампанско Blanc de Blancs от 2013 година, което според производителя е „резултат от студена и влажна зима през 2013 година, последвана от топла пролет и късно обиране на гроздето.“ От компанията описват вкуса като „наситено и свежо вино с добра киселинност и отличен потенциал за стареене.“


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 не, мерси

    1 1 Отговор
    Стъклените бутилки са най-добри.