Last news in Fakti

1 Септември, 2022 15:39 2 384 3

Новата екшън камера на GoPro няма да се различава от старата

  • go pro-
  • hero-
  • hero 10-
  • hero 11-
  • екшън камера-
  • камера

Снимки на Hero 11 Black се появиха в интернет

По същото време през 2021 година ви разказахме за новата екшън камера на GoPro – Hero10 Black, така че не е изненада, че днес ще ви разкажем за следващия модел Hero11 Black, снимки на който се появиха в интернет пространството. Компактната камера все още не е представена, но вероятно това ще се случи в следващите дни, съдейки по снимките и данните, които се появиха за нея в мрежата.

Новата екшън камера на GoPro няма да се различава от старата

На пръв поглед камерата не се отличава по абсолютно нищо от предходния модел, ако изключим надписа 11, който стои върху лявата част на корпуса. Тя отново разполага с два дисплея, по един от двете страни, както и изпъкнала леща с квадратна рамка. Този дизайн датира още от Hero9 Black, но през изминалата година видяхме нов по-голям сензор и GP2 процесор, който позволява повече кадри при по-висока резолюция.

Новата екшън камера на GoPro няма да се различава от старата

Според непотвърдена информация, новата камера ще предлага още по-добра резолюция, която ще достига до 6К. Това вероятно ще доведе и до подмяната на чипа и ще позволи подобрение и в някои други аспекти като стабилизацията и други.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аззз

    4 0 Отговор
    То май...като новия голф :D
  • 2 ГОЛЯМ СМЯХ

    4 1 Отговор
    конкуренцията им диша в гърба и тия вече не знаят какво ново да направят и копират стари модели, колкото да има нов модел нищо че е като стария
  • 3 Адам Хилтън

    4 0 Отговор
    Не, ще има една разлика - ще бъде по-скъпа от предишната.