Last news in Fakti

2 Ноември, 2022 10:30 2 793 3

Всъдеходен електрически велосипед Hummer EV

  • hummer-
  • ev-
  • велосипед-
  • електрически велосипеди

Велосипедът може да развива скорости до 45 км/ч, работи на пълно, предно или задно задвижване

Всъдеходен електрически велосипед Hummer EV - 1

Опитите за привличане на вниманието на любителите на активния начин на живот с маркови велосипеди не са нов подход за автомобилните производители. Някога германските автомобилни марки се занимаваха с производството на велосипеди, а сега, в светлината на прехода към електрическа тяга, тези превозни средства също придобиват двигатели и батерии. Последният пример за това идва отвъд Океана. Под марката Hummer EV ще се предлага и електрически велосипед, способен да се движи извън пътя.

Всъдеходен електрически велосипед Hummer EV

В този случай General Motors няма да произвежда самостоятелно електрически велосипеди, в сътрудничество е включена американската компания Recon, която вече има опит в производството на такива превозни средства за нуждите на полицейските части. Двуколесният велосипед Hummer EV ще получи широки гуми и два електрически мотора, вградени в главината, развиващи системна мощност до 2400 W и осигуряващи въртящ момент до 80 Нм всеки.

Всъдеходен електрически велосипед Hummer EV

Велосипедът може да развива скорости до 45 км/ч, работи на пълно, предно или задно задвижване. Тяговата батерия от 48 V на LG може да бъде 17 Ah или 21 Ah. Хидравличните четирибутални спирачки са отговорни за спирането на байка, трансмисионният механизъм е произведен от Shimano, а предното окачване е регулируемо. Можете да закупите такъв електрически велосипед или от специалния уебсайт, или от дилъри на GM за $3999. Може да е малко скъпо за велосипед, но е в пъти по-евтино от самия Hummer EV, с който този автомобил споделя наименованието си.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румпел Щилтсхем

    1 1 Отговор
    И как да си го поръчам имам парите
  • 2 Поредното недоразумение

    1 0 Отговор
    Да започнем с това какъв в капацитета на батерията и на колко волта е спрямо 2400 вата електромотори. Колко тежи този гении на конструкторската мисъл? Колко км може да измине преди да му клекне батерията?
    Няма да продължавам, че ме хваща яд да го гледам и коментирам.
  • 3 незнайко

    0 0 Отговор
    Велосипед без заден амортисьор не е опция !!!