Last news in Fakti

13 Август, 2013 09:08 3 116 8

На 10 септември Apple представя новия iPhone 5S

  • iphone 5s-
  • apple

Следващата версия на смартфона на компанията Apple под названието iPhone 5S ще бъде представена на 10 септември. За това съобщи блогът AllThingsD.

Все още не е сложена точка на спекулациите дали ще бъде представена дългоочакваната версия iPhone 5S или тази iPhone 5С, за която се смята, че ще бъде насочена към развиващите се пазари. В момента от Apple се опитват да се справят с конкуренцията на Samsung в този сегмент на пазара.

До сега е известно, че iPhone 5S ще работи под операционната система iOS 7, която Apple тестват още от юни месец насам. Седмата версия на мобилната платформа включва нов дизайн на менютата и иконите, по-добра система за обновления, по-добри възможности за организиране на снимките и допълнителни преимущества за разработчиците.

Резолюцията на камерата ще се увеличи до 12 мегапиксела, а паметта – до 2 GB.С

Някои източници спекулират, че от Apple могат да увеличат размерът на екрана до 4,3 инча вместо сегашните 4. iPhone 5S ще използва IGZO дисплей вместо Retina.

Междувременно се появиха слухове, че бюджетният модел на Apple - iPhone 5C, ще се състои в края на септември.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еминем Фен

    2 2 Отговор
    Nqkoi da ne ochakva neshto ot GeiPhone 5S, sushtiq preocenen bokluk kato 5 samo che poveche pari...

    Коментиран от #2

  • 2 Гост

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Еминем Фен":

    А ти вземи да се научиш да пишеш на КИРИЛИЦА, нищо не се разбира от това което си написал, напразно се хабиш...

    Коментиран от #3

  • 3 Еминем Фен

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Ако така ще ти е по лесно да ти обясня Iphone от 4 до 4с абсолютно никаква визуална промяна направиха малко по мощен процесор което конкурентите направиха 2 години преди тях. От 4с до 5 разликата е в екрана и то изглежда много смешно тесен и висок , знам , че си като кон с капаци щом си фен на Айфон ... а относно другите характеристики са в пъти по назад от другите като Нокия, Самсунг , Моторола и т.н. Лоши екрани, бавен процесор , изключително лоша камера ( не ми казвай колко пиксела е , това е най маловажното в една камера) малко рам , тъпа ОС (това вече е лично мнение , всичко друго е общоприет факт) Мога много да ти говоря за тези прехвалени боклуци но струва ли си щом сега просто ще цъкнеш един минус без да си прочел това. Както казах КОН С КАПАЦИ!!!

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Благовест Стефанов

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Еминем Фен":

    Ти не си в час нещо.
    Айфоните винаги са работели много гладко, а Iphone 4s и 5 изобщо, по никакъв начин не могат да се затруднят или забавят с приложенията.
    От камерата на Iphone 5 няма значително по-добра за момента. Единствено камерата на Samsung Galaxy S4 я превъзхожда по някои показатели.
    Дисплея на Iphone 5 е с невероятно живи цветове, а пикселите са неразличими с просто око.
    По това, което си написал си личи, че не си ползвал Iphone.

    Коментиран от #6, #7

  • 5 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Еминем Фен":

    Ето, това вече е друго, разбирам какво си написал. А за марка и модел и всичко останоло си е ЛИЧНО ПРЕПОЧИТАНИЕ.
  • 6 Zarkata

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Благовест Стефанов":

    Самият аз ползвам iPhone и техните други продукти. Все пак категорично не може да се твърди че работят гладко, без грешки. Пък да не говорим за по-предишните модели, те пък съвсем... Аз ползвам iPhone 4s, да, цветовета са буквално живи, по отношение на резолюцията сам напълно доволен, но понякога бъгва, лагва и т.н.- това не може да се отрече, особено при iPhone 3g, 2g- да не кажа че са си малко боклук. Неверни са твърденията че при iPhone 5 само са уголемили екрана, не. Само са направили няколко НЕЗНАЧИТЕЛНИ софтуерни подобрения, светът не очакваше такова нещо, очакваше се 5- ицата да е някаква революция, но от Apple видно не са били на същото мнение. Това даде шанс на Samsung, LG, и други да издърпат напред, и те го исползваха. Сега положението на Apple е наистина лошо от финансова гледна точка.
  • 7 Zarkata

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Благовест Стефанов":

    Затова нито тези които плюят Samsung са прави, защото южнокорейците откраднаха доста от iPhone, нито тези които казват че Apple са велики са прави. Пак повтарям- очакваше се 5- ицата да е революция в света на мобилните телефони, но немърливостта на Apple почти не ги докара до фалит
  • 8 Борис Георгиев

    1 0 Отговор
    Имам и Iphone 4 и Samsung Galaxy S3. Правя сравнение и виждам със собствените си очи че:
    IOS на Ябълката е скучна и няма възможностите за customise - т.е да си направиш да ти изглежда както ти си искаш.
    Екрана на Iphone е с по ниска яркост и по мътен с убити цветове.
    Имам закупени САМО оригинални програми от APPLE store ,но така и не намерих плейър който да ми изкара бг субтитри.
    Камерата на Iphone прави изключително лоши снимки ако няма достатъчно светлина.
    Звукът на плеъра на Apple няма еквалайзери.
    WIFI много често НЕ СЕ връзва на някои от мрежите и рутерите.
    Програмите са доста ограничени.
    Най - лошото е че ако искаш да си прехвърлиш музика и филми ,трябва всичко да минава през тъпия ITUNE и тогава трябва да си завършил Харвард за да се справиш.
    Опцията за синхронизация е много сложна и много често може да се направи грешка и да си изтриеш цялата музика ,която си се трудил да качваш в продължение на един час.
    За рингтонове забрави – или си ги купуваш или си правиш като отново си късаш нервите с ITUNE.
    Въобще толкова много недостатъци виждам като ги сравнявам че няма нужда да ми обяснява някой колко е хубав Ipnone.
    За щастие моя телефон го продадох и си купих Samsung Galaxy S3 и съм щастлив ползвател на Android.Лошото е че и аз като много други избързах и купих Iphone и на жена ми а също и един IPAD и сега ги държа от немай и къде защото програмите и навигацията съм ги купил и могат да се ползват на всички устройства.