Last news in Fakti

20 Януари, 2023 21:00 1 915 5

Направиха маратонки от рециклирани въздушни възглавници

  • asics-
  • маратонки-
  • въздушни възглавници

Asics показа маратонките, които струват около 100 евро

Направиха маратонки от рециклирани въздушни възглавници - 1

Популярната компания за спортни стоки Asics показа своето най-ново творение – маратонки, направени от рециклирани автомобилни материали. От бранда са си партнирали с японската компания Toyoda Gosei, която изработва материалите за направата на въздушните възглавници.

В повечето случаи тези остатъци от бъдещите въздушни възглавници биват изхвърляни, докато от Asics не са намерили правилната употреба за тях. Те твърдят, че текстилът е здрав, гъвкав, издръжлив и се използва отлично за горната част на обувките.

Моделът се казва Gel-Sonoma 15-50 и се предлага с червени елементи, както и шевове, които са специфични за автомобилните възглавници. Маратонките пристигат на сравнително стандартна цена от около 100 евро и ще могат да бъдат намерени в магазините от 26 яунари.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Много безинтересно

    0 3 Отговор
    Пиши за айфон :D
  • 3 Който е сложил

    4 0 Отговор
    Asics и забравя за тъпите налъми на Наик и Адидас.Но и цената хапе!
    Японеца квот пипне няма грешка!!!!!

    Коментиран от #4

  • 4 Макс

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Който е сложил":

    Цената е поносима , но дали мога да ги пера в перална машина ?
  • 5 Супер марка

    2 0 Отговор
    Маратонките на Асикс са супер, имам два чифта, едните са нормални за бягане по асфалт, а другите с грайфер за бягане по пресечен терен, много съм доволен и от двата чифта.