Last news in Fakti

25 Януари, 2023 18:22 1 663 1

BMW 4 Series получи фейслифт, но само отвътре

  • bmw-
  • 4 series-
  • idrive-
  • 7 series-
  • ix-
  • x7

7 Series, X7 и iX също получават някои новости

BMW 4 Series получи фейслифт, но само отвътре - 1

BMW наскоро обнови 3 Series, като освежи визията на популярния модел, както отвън, така и отвътре. Една от новостите, които седанът и комбито получиха бе осмото поколение на iDriveсистемата. Тя пристига заедно с обновения двоен извит дисплей, който вече видяхме в iX, 7 Series и други от последните модели на BMW. Въпреки, че германците представиха фейслифт за „тройката“, това не се отнася за 4 Series и M модификациите, които продължават да изглеждат по същия начин.

Това е на път да се промени, тъй като от днес нататък, всички поръчали 4 Series, включително и i4 ще получат същата визия отвън, но с променен интериор. Двувратото купе, достъпно още като кабриолет и четириврат модел ще се възползва от 12.3-инчовия дигитален дисплей и 14.9-инчовата инфотеймънт система с последната iDrive технология на баварците. Заедно с това се добавя и нов звук, когато някоя от предните врати се отвори.

Ъпдейт има и за върховите модели 7 Series, X7 и iX, които пък получават възможност за отдалечени маневри посредством смартфон. Това се осъществява на разстояние от максимум шест метра, като колата може да запамети до 10 маневри за паркиране.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гориил

    1 2 Отговор
    Празни витрини в магазини за автомобили в САЩ и ЕС.Вече си представям BMW без серво управление и антиблокираща система.