Last news in Fakti

8 Февруари, 2023 10:14 3 276 3

Стилен подарък за Св. Валентин или имен ден?

  • а1-
  • смартфони-
  • св. валентин-
  • имен ден

Специалната селекция от 5G смартфони с 60% по-ниски цени на A1.bg дава идеи за избора на стилен технологичен подарък за празниците през февруари

Стилен подарък за Св. Валентин или имен ден? - 1
Снимкa: Shutterstock

Освен най-романтичния празник в календара – Св. Валентин, февруари ни дава още много поводи да празнуваме имени дни на близки и приятели. Независимо от повода, със сигурност трябва помислите за подарък за празника за специалните хора в живота ви. Добра възможност да изберете стилен и същевременно практичен подарък дава специалната селекция смартфони, които А1 предлага с до 60% или до 250 лева отстъпка този месец. Всички устройства в кампанията поддържат 5G ULTRA мрежата на телекома и могат да бъдат закупени с плановете Unlimited, които в момента са с 50% намаление на цената за първите 12 месеца от договора.

За да направите добър избор сред разнообразните модели, първо трябва да решите какво търсите в един смартфон – по-добра камера, по-издръжлива батерия, или просто искате да зарадвате любимия си човек без това да се отрази на бюджета ви. Събрахме информацията за всеки от 4-те модела на фокус, за да улесним избора на подарък за близките ви хора.

Впечатляващият подарък - iPhone 14 Plus –

Неговият 6,7-инчов Super Retina XDR OLED дисплей поддържа HDR съдържание и е защитен с керамично покритие. Смартфонът разполага с 12MP основна камера, която включва по-голям сензор и по-големи пиксели. Селфи камерата е с автофокус за още по-впечатляващи селфита. Този модел ще превърне всяко заснемане в изкуство. До края на февруари iPhone 14 Plus е достъпен на A1.bg на специални цени с до 250 лева отстъпка - 73,50 лева на месец или 1 479,99 лева в брой с план Unlimited Ultra.

Практичният подарък - Motorola Edge 30 Neo 5G

Ако търсите по-бюджетно решение - Motorola Edge 30 Neo 5G дава отлично съотношение между цена и характеристики. Моделът използва 6,28-инчов pOLED FHD+ дисплей и предна камера с 32МР сензор с автофокус. Основната камера е с 64 MP сензор с оптична стабилизация, което е много добра добавка за този клас, както и допълнителен 13MP сензор с ултраширокоъгълна леща за макроснимки и за боке ефекти. Този месец А1 предлага модела на специални цени с 41% намаление - от 11,50 лева на месец или 219,99 лева в брой с план Unlimited Ultra.

Екологичният избор - Nokia X30

Ако вашата половинка води устойчив и еко-съобразен живот, то изборът е ясен - Nokia X30 е най-екологичният смартфон на марката досега. Устойчивият му корпус е произведен изцяло от рециклиран алуминий, а гърбът от 65% рециклирана пластмаса. Към това трябва да прибавим 50MP основна камера, голям 6,43-инчов дисплей, тригодишна гаранция и редовните актуализации на софтуера. X30 се предлага с 33% намаление от стандартната цена и е наличен за 15,99 лева на месец или 309,99 лева в брой с план Unlimited Ultra.

Смартфон за работа и забавление, без компромис в качеството - Samsung Galaxy A23 5G

Смартфонът е с 6,6-инчов Infinity-V дисплей, достатъчно голям за работа и забавление, и който поддържа резолюция в FHD+. Основният сензор на камерата е 50 MP, а работата му се подпомага от 5MP ултраширокоъгълна, 2MP дълбочина и 2МР макро камера. Смартфонът се предлага на промоционални цени с 62% намаление за 128GB версия - 3,99 лева на месец или 79,99 лева в брой с план Unlimited Ultra.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тишо

    0 1 Отговор
    Икономическа стръв за наивници, вярващи в материалната любов
  • 2 бря

    2 0 Отговор
    че отстъпка дават! Купуваш си iPhone 14 Plus на изплащане за 2 години общо плащаш 3726 лв. Наистина впечатляващ подарък!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.