Last news in Fakti

21 Февруари, 2023 20:02 2 086 3

Volkswagen разкри как да си спестите близо година чакане за ID.Buzz

  • vw-
  • volkswagen-
  • id.buzz-
  • бус-
  • поръчка-
  • чакане

Поръчката на едноцветен модел може да доведе до голямо предимство

Volkswagen разкри как да си спестите близо година чакане за ID.Buzz - 1

Volkswagen ID.Buzz направи своя официален дебют в България преди седмица и както ви разказахме, моделът се предлага у нас с множество опции в товарна и пътническа версия. Поръчките на модела стартираха още през юни месец миналата година, а от Volkswagen се похвалиха с 10 800 произведени коли до края на 2022 година.

Едва 6000 от тях са били доставени на клиенти, а от компанията разкриват, че ако сега си поръчате ID.Buzz с всички екстри, то ще трябва да чакате до средата на 2024 година. От Volkswagen, обаче, разкриват начин как да намалите драстично този период, като дори спестите пари.

Ако направите промени по конфигурацията която желаете, то може да спестите близо година и да получите електрическия бус сравнително бързо. Една от тези екстри е двуцветната боя. Ако изберете едноцветен вариант, то това може да ви спести около четири месеца. Премахването на Infotainment Package Plus системата също намаля чакането, а причината за това, разбира се са чиповете.

От Volkswagen разкриват пред Autocar, че някои клиенти нямат нищо против да премахнат опции, за да получат своя автомобил по-бързо, докато пък други предпочитат да чакат, но да направят буса точно по своите желания. Volkswagen продължава да работи с фабриките си и партньорите си, за да забърза процеса и се надява да усети подобрения в хода на годината.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 2 Отговор
    БЛАГОДАРЯ
  • 2 Защо не ги направят да вдигат шум в

    4 6 Отговор
    Градски условия където има много пешеходци и шум А електромобилите са тихи и не се чуват
  • 3 6Х6

    16 2 Отговор
    Как да си спестите чакането? Много просто - не си поръчвайте;)