Last news in Fakti

13 Март, 2023 14:25 1 674 0

Huawei представя флагмана си в края на месеца

  • p60-
  • p60 pro-
  • huawei

Събитието е насрочено за 23 март

След като миналата седмица изпълнителният директор на Huawei сподели снимка от камерата на най-новия флагман - P60, сега компанията излезе с официално съобщение по повод премиерата на устройството. Смартфонът ще дебютира по време на специално организирано събитие в края на месеца.

Премиерата е планувана за 23 март, а заедно с Huawei P60 ще видим и сгъваемия Mate X3. От компанията все още не са разпространили снимки или информация за някое от устройствата, но очакваме това да се случи през следващите седмици.

Huawei P60 вероятно ще бъде предложен в две версии - стандартен P60, както и върхова версия с името P60 Pro. Към момента не се знае нищо за сгъваемия Mate X3, но вероятно там също ще видим само една версия, която да се бори със Samsung Galaxy Z Fold и новопоявилите се на пазара смартфони.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА