Last news in Fakti

6 Април, 2023 15:03 2 492 4

Samsung Galaxy S23 се продава по-добре от предшественика си

  • samsung-
  • galaxy-
  • galaxy s23-
  • galaxy s23 ultra

Върховият модел е предпочитан

Samsung Galaxy S23 се продава по-добре от предшественика си - 1

Samsung изнесе подробности около продажбите на своите най-нови смартфони – Galaxy S23. Точно две седмици преди премиерата на смартфона в Япония, корейската компания заяви, че е постигнала една от основите си цели и Galaxy S23 серията се продава по-добре от смартфоните Galaxy S22.

Смартфоните вече са преминали границата от 1 милион продадени бройки в родината си, като това се е случило в подобна времева рамка, като при S22. По отношение на постигнатите продажби, компанията се похвали с 1.7 пъти повече продадени устройства в Латинска Америка, 1.5 пъти повече продажби в Европа и Близкия Изток, както и 1.4 пъти повече в Индия.

Най-предпочитаният смартфон от трите е върховият S23 Ultra, който е избиран от 60% от купувачите, докато Galaxy S23 и Galaxy S23+ си разделят по около 20%. Очаква се от компанията да постигнат още по-добри продажби в края на този месец, тъй като на 20 април S23 серията официално ще бъде пусната в Япония, както и някои страни от Близкия Изток и Африка.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Георги

    14 3 Отговор
    Купих си s23 и съм много доволен. Невероятен телефон

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Никола

    1 10 Отговор

    До коментар #1 от "Георги":

    Социалист ли си?
  • 3 сикрет 007

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "Георги":

    и аз направих ъпгрейд от старата ми осмица. наистина е н1
  • 4 Тод

    7 2 Отговор
    Аз все още си карам с S7. Само смених батерията.