Last news in Fakti

19 Април, 2023 17:04 1 763 3

Ford разкри интересен трик за форсиране на новия Mustang

  • ford-
  • mustang-
  • ключ-
  • форсиране

Оборотите на колата ще могат да бъдат управлявани от ключа

Ford разкри интересен трик за форсиране на новия Mustang - 1

Новият Ford Mustang бе представен през изминалата година и подобно на много американски автомобили или произведени за американския пазар, колата може да бъде стартирана отдалечено от дистанционното на ключа след повторно натискане на копчето за заключване. Това съвсем не е нова функция и много нови и не толкова нови коли се предлагат с нея.

Новото в последното поколение на Mustang е функцията за отдалечено форсиране, която ви позволява да форсирате двигателя до 5 хиляди оборота в минута, стига да се намирате в обсега на ключа. Тази функция може да бъде активирана след като колата влезе в работна температура и след като направите определена комбинация от бутони.

Като за начало трябва да стартирате автомобила, независимо дали чрез влизане в него или чрез отдалечено запалване чрез ключа или мобилното приложение. След като колата достигне оптимална температура трябва да натиснете последователно копчетата за отключване и заключване в рамките на три секунди, Колата ще се форсира до 2 хиляди оборота в минута, за да потвърди, че е влязла в правилния режим. След това трябва да натиснете отново бутоните за отключване и заключване и колата ще се форсира три пъти до 5 хиляди оборота в минута. След всяко натискане на комбинацията, стъпката ще бъде повторена.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дааа

    5 3 Отговор
    И накрая буталата на поляната.
  • 2 СЗО

    8 1 Отговор
    Със съвременните (и не токлова съвременни) технологии, може да се направи и да лае като куче дори.
  • 3 Джуган

    6 4 Отговор
    Някой да попита Форд какъв е смисъла. Може би продухване на карбуратора?