Last news in Fakti

24 Април, 2023 17:03 3 635 4

Представят GTA VI след по-малко от месец

  • gta-
  • grand theft auto-
  • gta vi-
  • gta 6

Играта ще дебютира на 17 май

Представят GTA VI след по-малко от месец - 1

Разработката на следващата част от легендарната игра Grand Theft Auto, позната още и като GTA, едва ли е тайна за някого. През изминалата година бяха споделени и няколко видеа, които показват част от играта, заедно с повече информация около сюжета и очакваната дата на премиера. Според предходни данни това трябваше да се случи най-рано през 2024 година, но както по-рано ви споделихме, разработчиците вече са свършили своята работа и дебютът е планиран за по-рано.

Всъщност датата на премиерата е изключително близо и според последна информация ще видим GTA VI през месец май и по-конкретно на 17-ти. Очаква се след дълги години на разработка играта да представи най-доброто, което някога сме виждали от поредицата. Точно десет години след представянето на GTA V, феновете очакват да видят новата GTA VI.

Все още не е ясно кога точно играта ще бъде налична за закупуване и дали премиерата ѝ ще съответства с пускането ѝ онлайн, но няма да е изненада, ако от Rockstar Games са си оставили още малко време преди да предложат на феновете най-новото издание на GTA.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    16 3 Отговор
    Браво
  • 2 Това е

    5 0 Отговор
    Най-хубавата новина за мен от началото на тази година ;-)))
  • 3 123456

    2 6 Отговор
    " сюжетната линия " - безплатно училище за наркопласьори, проститутки, пушачи на трева и други прахове, яко голи кълки и дупари , ланци и ножове - е това е сюжетната линия ....
  • 4 Бай Денко

    1 0 Отговор
    Колко години вече се лъжеме..