Last news in Fakti

25 Април, 2023 09:54 1 823 0

Електрически кънки с необичайно управление (ВИДЕО)

  • ролери-
  • ролкови кънки-
  • джаджи

Иновацията се нарича JoyErider

Електрически кънки с необичайно управление (ВИДЕО) - 1

Китайската компания Passion Mobility представи моторизираните ролери JoyErider. Самият аксесоар далеч не е сам в тази категория, но моделът се различава от съществуващите аналози по начина, по който се управлява - чрез почукване с крак. Според производителя, новостта е предназначена само за градски пътувания.

Всяка кънка JoyEriders се задвижва от 150W електрически мотор. Захранването се осигурява от две 3.5 Ah литиево-йонни батерии, които трябва да са достатъчни за изминаване на разстояние от 20 километра. Максималната скорост достига 20 км/ч.

Тежащи по 3 кг всяка, ролерите са оборудвани с 3.5-инчови полиуретанови колела, електронно спиране, IP54 сертифицирана водоустойчива електроника и са предназначени за максимално тегло от 100 кг. Според производителя те могат да се карат по наклони с ъгъл до 8 градуса.

Що се отнася до правилата за работа, то всичко е както обикновено. Използвайки регулируеми връзки, потребителят прикрепя ролерите към обувките си. След това трябва да докоснете една ролка в земята, за да започне да се движи, да ускорява, забавя или да спре.

Придружаващото приложение позволява да персонализирате броя на докосванията и действията, които отговарят за определена функция. Повечето аналози се управляват чрез специално дистанционно управление. Времето ще покаже колко удобен и безопасен е новият подход.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА