Last news in Fakti

25 Април, 2023 19:30 2 922 1

Samsung Galaxy Z Fold 5 пристига по-рано от очакваното

  • samsung-
  • galaxy-
  • galaxy z fold-
  • galaxy fold-
  • сгъваем смартфон

Смартфонът може да дебютира още през юли

Samsung Galaxy Z Fold 5 пристига по-рано от очакваното - 1

Тазгодишните сгъваеми смартфони на Samsung може да се появят по-рано от очакваното тази година или поне така се твърди в нов доклад от източници запознати с вътрешни планове на корейската компания. През последните години Samsung провежда второто си голямо събитие за годината през август месец, но тази година това може да се промени.

Данните показват, че през 2023 година събитието може да се проведе през месец юли и по-конкретно последната седмица на летния месец. Очаква се на това събитие да дебютира Galaxy Z Fold 5, както и другият сгъваем смартфон на компанията – Galaxy Z Flip 5. Заедно с тях вероятно ще видим и таблета Tab S9, както и новия часовник Galaxy Watch 6.

Все още е рано да се говори дали тези данни са официални и дали ще бъдат потвърдени от Samsung, но ако това бъде вярно, то се смята, че корейците изместват по-рано премиерата заради конкуренцията, която се очертава в този сегмент. Припомняме, че наскоро няколко китайски компании представиха сгъваеми смартфони, а до края на годината очакваме и Google да покаже сгъваемия Pixel Fold.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе,

    2 3 Отговор
    фонлайнар, няма ли да го забрани тоз телефон?! Какъв е този "зет"?