Last news in Fakti

13 Май, 2023 11:30 2 351 5

HTC пуска нов смартфон следващата седмица

  • htc-
  • смартфон-
  • u23 pro

U23 Pro ще дебютира на 18 май

HTC пуска нов смартфон следващата седмица - 1

HTC ще се опита да направи завръщане в света на мобилните устройства като представи нов смартфон. Устройството носи името U23 Pro и ще дебютира през следващата седмица и по-конкретно на 18 май. Датата бе разкрита официално от компанията, която потвърди появилите се по-рано слухове в интернет.

Все още не се разкриват данни за устройството или поне не официално от HTC. Анализатори споделят, че смартфонът ще предлага 120Hz AMOLED дисплей, както и процесор Snapdragon 7 Gen1. Основната оптика на камерата ще разчита на 108MP сензор, a операционната система ще бъде Android 13 с поддръжка на метавселената на HTC – Viverse VR.

HTC прави опити да се върне на пазара на смартфони, където само преди около 10 години бе един от основните играчи с интересни устройства в средния и премиум класа. Дали новият U23 Pro ще помогне за възвръщането на тези позиции, предстои да разберем.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дипломат Турчин

    2 0 Отговор
    Супер! HTC U23 Pro е 6,8инча.
    Teлефоните стават дълги и по-дълги,
    за разлика от ръцете ни.

    Коментиран от #3

  • 2 Мишо

    4 6 Отговор
    Ако е с Андроид какво му в новото?

    Коментиран от #4

  • 3 Гост

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Дипломат Турчин":

    Оня виц отпреди няколко години е на път да стане реялност.... Върви си някакъв и мъкне една врата.Вижда го друг и решава да му помогне и пита:Абе къде си я помъкнал тая врата? Не бе,това не врата, това е ....(.казва марка на телефон)......натам отиват работите.
  • 4 За теб

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Мишо":

    Ще си остане загадка. Гледай си дървенията там
  • 5 Васил

    1 0 Отговор
    Защо да е Pro като не отговаря на характеристиките, които повечето т. нар. Pro модели от другите брандове имат?! Среден клас и с камера, която даже няма телефото обектив.