Last news in Fakti

16 Юни, 2023 12:50 1 387 2

Оригами яке за оцеляване (ВИДЕО)

  • яке-
  • оцеляване-
  • джаджа

Иновацията се нарича Fog-X и е дело на Павел Хедстрьом

Оригами яке за оцеляване (ВИДЕО) - 1

Якето използва мъгла, за да осигури на потребителя вода за пиене, къпане и други нужди при пътуване. В същото време служи като подслон, който ще ви помогне да се скриете от силното слънце, насекоми и просто любопитни очи, ако искате.

И когато дойде време собственикът на тази иновативна джаджа да продължи напред, палатката за производство на вода се трансформира в дреха, не по-различна от обикновените.

Fog-X от Павел Хедстрьом вече спечели наградата за дизайн на Lexus за 2023 г. Придружаващото приложение Fog-X използва данни за времето в реално време и препоръчва най-добрите места за конденз на вода. Вижте повече.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 1 Отговор
    Благодаря Полезно
  • 2 Попа

    1 1 Отговор
    Мойто расо ми върши същата работа.Даже си бършем барабана с него.