Last news in Fakti

25 Юли, 2023 12:28 2 392 4

Вече е само "Х": Ето го новото лого на Twitter

  • twitter-
  • ново лого-
  • x-
  • илон мъск

Скоро новата социална мрежа X може да "потъмнее"

Вече е само "Х": Ето го новото лого на Twitter - 1

Илън Мъск удържа на думата си, като стартира пълно ребрандиране на социалната мрежа Twitter. Потребителите вече са започнали да виждат напълно новото лого, като до социалната мрежа на Мъск можете да отидете и от уебсайта, който е и с различен адрес.

Освен това Мъск обяви и други предстоящи промени. Както беше обявено, логото на Twitter се промени - мястото на брандираната синя птица вече ще бъде заето от латинската буква "X". По-специално, официалният Twitter акаунт на самата социална мрежа вече е актуализиран в съответствие с тези промени.

Вече е само "Х": Ето го новото лого на Twitter


Новото лого се появява и в горната част на уеб интерфейса на Twitter. Тази иновация обаче все още не е достигнала до всички мобилни приложения. Освен това вече имате достъп до Twitter през новия адрес x.com.

В бъдеще споменаването на името "Twitter" ще бъде напълно премахнато от социалната мрежа. Но това не е всичко. Илон Мъск попита потребителите дали трябва да сменят темата по подразбиране на услугата на тъмна - почти 75% от хората подкрепиха тази идея. Така скоро X също може да потъмнее.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    3 4 Отговор
    Не е само един X а са 3 X, или 666 за този, който има очи да види.
  • 2 Копейкаджия

    5 3 Отговор
    Z трябваше да е новото лого!
  • 3 Явно

    2 2 Отговор
    Всички ще се местят в Threads
  • 4 друг път

    3 1 Отговор
    X, ама друг път. Microsoft имат патент за това име като социална медия от 2003г. Няма как да се прекръстят на X без съгласието на Microsoft и без да си плащат за ползването на това име, ако изобщо получат разрешение.