Last news in Fakti

4 Август, 2023 15:16 2 065 8

Ето кога точно може да видим новия iPhone

  • apple-
  • iphone-
  • септември

Очаква се датата да бъде в средата на септември

Ето кога точно може да видим новия iPhone - 1

Премиерата на новите смартфони на Apple е изключително близо и докато знаем, че това най-вероятно ще се случи през септември, то до момента нямаше точна дата за която се очакваше това да се случи. Това, обаче, се промени днес, след като от 9to5Mac разкриха датата на която според тях ще бъде представен iPhone 15.

Известното издание споделя датата 13 септември като потенциален вариант. Това ще бъде точно шест дни по-късно след миналогодишното обявяване на смартфоните и типично за Apple ще бъде в сряда. Данните са от един от големите американски оператори, който е помолил служителите си да запазят този ден и да не планират почивки за тогава.

Разбира се, датата не е потвърдена от Apple и вероятно това ще се задържи така поне още един месец. Ако датата наистина се окаже вярна, то компанията от Купертино вероятно ще я разкрие едва седмица преди това или около 6 септември.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Калпазанин

    19 2 Отговор
    Аз ще си чакам ксиомито 14

    Коментиран от #2

  • 2 Юлиян

    17 1 Отговор

    До коментар #1 от "Калпазанин":

    Аз смених Mi8-цата с Xiaomi13 и единственото нещо , което би ми липсвало е faceid-то. 13-ката е невероятен просто. Айфон ще купя на щерката за рожденния и ден.

    Коментиран от #3

  • 3 ЕИРЕ

    5 14 Отговор

    До коментар #2 от "Юлиян":

    НОСЕТЕ СИ 16см тухли
    аз избирам 14 см т.е айфон

    :)

    Коментиран от #4

  • 4 Юлиян

    14 1 Отговор

    До коментар #3 от "ЕИРЕ":

    Защо да е тухла? 6.36 инча си е тъкмо на място нито е много малък нито пък е много голям. Ако исках айфон щях да си купя, но това просто не е моят телефон.
  • 5 Айзомби

    17 2 Отговор
    Незнам за вас ,но аз повече айфон едва ли ще избера отново.

    Коментиран от #6

  • 6 Мишо

    1 11 Отговор

    До коментар #5 от "Айзомби":

    Май не обичаш Америка много

    Коментиран от #7

  • 7 Ножд

    14 1 Отговор

    До коментар #6 от "Мишо":

    На базата неодобряване на айфона ли? Защото аз намирам много общо между идеологията на епъл и комунистите. Прикритост, манипулирне, пропаганда и затваряне в един виртуален затвор . Не обичащи да се разбира какво е извън техния "свят". Обвиняващи собствените си потребители за техни грешки (единствената компания правила го до сега).
  • 8 Японши

    2 0 Отговор
    Новото - старо само от ай ай айайайшит