Last news in Fakti

15 Август, 2023 12:09 3 915 6

Процесорът Apple A17 Bionic е по-бърз от Snapdragon 8 Gen 3

  • процесор-
  • apple-
  • a17 bionic

Поне "на хартия" новият продукт на "ябълката" ще бъде по-мощен от своя конкурент

Процесорът Apple A17 Bionic е по-бърз от Snapdragon 8 Gen 3 - 1

Два бъдещи конкурента се готвят да навлязат на пазара - процесорите Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 и Apple A17 Bionic. Наскоро резултатите от тестването на последния се появиха в мрежата - и ако вярваме на публикуваните цифри, то новият продукт на "ябълката" ще бъде по-мощен от своя конкурент. Поне на хартия.

Според онлайн източници, 3nm процесорът на Apple с максимална тактова честота от 3.7 GHz отбеляза 3269 и 7666 точки съответно в едно- и многоядрената дисциплина. За сравнение, подобни резултати за 4nm Snapdragon 8 Gen 3 за Galaxy са 2223 (-47%) и 6661 точки (-15,1%).

В същото време станаха известни резултатите от тестването на графичния ускорител като част от SoC - в теста Metal той „нокаутира“ с 30 669 точки. Струва си да се отбележи, че вътрешен човек под псевдонима NaveenTechWala, който сподели резултатите от теста, не предостави директна връзка към бенчмарка, така че не трябва безусловно да се доверявате на това, което виждате.

Процесорът Apple A17 Bionic е по-бърз от Snapdragon 8 Gen 3


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Калпазанин

    47 13 Отговор
    Ябълката да си я ползват соросите, аз си чакам ксиомито 14 ултра

    Коментиран от #6

  • 2 Ми то хууу

    25 2 Отговор
    Ама ще поддържа ли wifi7 и по-новите версии на другитв технологии?!? SoC-овете са си достатъчно бързи и сега , но пък bionic изостава сериозно с други важни неща. SD8 Gen2 е с по-бързо GPU като изостава с малко с CPU- то спрямо А16.
  • 3 Джон

    8 19 Отговор
    Има ли значение кой процесор е по-бърз? И двата са американски.

    Коментиран от #5

  • 4 Айзомби

    20 3 Отговор
    По-бърз само на хартия,и то от бенчмаркове собствебост на ейпъл.Като излезнат ще се види наяве кой какво може.
  • 5 Котуошу

    27 3 Отговор

    До коментар #3 от "Джон":

    Ако ще и немски, френски или пуерторикански да са важен е крайния потребител а той като такъв сам решава кое му върши повече и по-добра работа.
  • 6 Онзи

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "Калпазанин":

    ШАЙоми се произнася приятелче