Last news in Fakti

18 Септември, 2023 10:30 1 463 4

Apple ще пусне AR очилата в началото на 2024 г.

  • apple-
  • очила-
  • добавена реалност

Въпреки производствените проблеми

Apple ще пусне AR очилата в началото на 2024 г. - 1

На скорошно събитие в Купертино главният изпълнителен директор на Apple Тим Кук потвърди, че устройствата Vision Pro AR все още са планирани за пускане в началото на 2024 г.

Тестерите на Early Vision Pro бяха добри по отношение на разделителната способност на дисплея, възможностите за преглед на видео и разпознаването на жестове. Тим Кук също обяви, че iPhone 15 Pro ще може да записва пространствено видео, което може да бъде допълнителен стимул за закупуване на новите очила.

Въпреки съобщенията, че ключови части на шлема, като външния дисплей, все още не работят на по-ранните модели, Apple казва, че няма забавяне на пускането. Това потвърждава, че компанията се придържа към плана си дори когато е изправена пред производствени проблеми.

Имайте предвид, че Apple продължава да се движи напред в областта на добавената реалност, въпреки възможните пречки и Vision Pro обещава да бъде един от най-очакваните продукти в тази категория.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вввв

    11 1 Отговор
    Да бе .... ще искат бъбрек далак и 2 литра кръв за него ....
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Стоян Георгиев

    13 0 Отговор

    До коментар #2 от "Бойкот на алчния сайт О.Л.Х.":

    Те са iShit зомбита.
  • 4 Сигурно

    12 0 Отговор
    iShit маняците вече са подмокрили кълките от кеф...