Last news in Fakti

21 Септември, 2023 20:52 3 677 3

Samsung направи Galaxy S23 за армията

  • samsung-
  • galaxy s23-
  • galaxy x cover-
  • армия

Tactial Edition е специално проектиран, за да издържа на тежки условия

Samsung направи Galaxy S23 за армията - 1

Samsung добави нов модел към гамата си от устройства Tactical Edition с два нови смартфона - Galaxy S23 Tactical Edition и Galaxy XCover6 Pro Tactical Edition. Това са издръжливи смартфони, предназначени за военни. И двата смартфона споделят спецификациите със стандартните си версии, но са снабдени с допълнителни функции, които ги правят подходящи за използване в тактическа среда.

Galaxy XCover 6 Pro Tactical Edition е сертифициран по MIL-STD-810H, което му позволява да издържа на екстремни метеорологични условия. Galaxy S23 Tactical Edition е със сертификат IP68 и се предлага в здрав калъф от военен клас, който може да се монтира на гърдите.

И двата смартфона имат и режим за нощно виждане, за да могат да се използват с оптични устройства за нощно виждане. Освен това те разполагат с автоматична чувствителност на докосване, която позволява да работите със слушалките с ръкавици.

Смартфоните разполагат и с режим Stealth, който изключва LTE и e-911, като заглушава всички радиочестотни излъчвания - включително GPS - на хардуерно ниво, което позволява на потребителите да имат сигурна и напълно автономна комуникация. Осветлението на двата смартфона може да се включва и изключва и при носене на устройства за нощно виждане, за да останат незабележими.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Слава на Винету

    5 2 Отговор
    Сичкото Samsung винаги е имало и военни варианти, така че това не е никаква новина.
  • 3 Реалист

    3 6 Отговор
    Дано не се налага да ти зависи живота от Андроид, защото в точния момент ще забие и си чао !