Last news in Fakti

26 Септември, 2023 21:04 3 834 1

Ето кога може да дебютира Galaxy S24

  • samsung-
  • galaxy-
  • s23-
  • s24

Слуховете за момента сочат 18 януари

Ето кога може да дебютира Galaxy S24 - 1

След като видяхме новия iPhone преди две седмици, сега идва време на другия голям играч в света на смартфоните да покаже своят нов смартфон. Става въпрос за Samsung и техните устройства от серията S24. Слуховете за тях буквално валят от няколко месеца, но ето, че сега се появиха и такива за евентуалната премиерна дата.

Според данни на Ice Universe, това ще се случи малко след средата на месец януари или по-конкретно на 18 януари. Интересно е, че това е по-рано от обикновено, като подобно нещо се случи със серията S21, която бе пусната по време на пандемията. Защо от Samsung са избрали подобен подход за момента, ако това наистина е така, предстои да разберем.

Една от спряганите причини е колаборацията между Samsung и Qualcomm и новото поколение процесори, което вероятно ще дебютира с появата на смартфона. Според слуховете, Qualcomm вече е в крайна фаза на разработка и съвсем скоро чиповете ще са напълно готови.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 докарва ли го

    2 2 Отговор
    до 4 бонки ?