Last news in Fakti

17 Октомври, 2023 10:57 2 462 4

iPhone 15 е изправен пред тежка задача в Китай

  • apple-
  • iphone-
  • iphone 15-
  • смартфон

Данните са с 4.5% по-ниски

iPhone 15 е изправен пред тежка задача в Китай - 1

След рекордните предварителни поръчки за iPhone 15, от Apple са изправени пред по-слажи от очакваното продажби на серията iPhone 15 в Китай. Според данни, събрани от Counterpoint, продажбите на iPhone 15 в Китай са намалели с 4,5% в сравнение с поколението iPhone 14 през първите 17 дни след пускането им на пазара.

В същото време от Huawei могат да се похвалят с ръст на своите продажби, което донякъде се дължи на появата на флагмана Mate60. Според някои анализатори, китайската компания ще задмине Apple по продажби на смартфони в Китай още през следващата година.

Проблемите за серията iPhone 15 идват след няколко проблема, които засегнаха голяма част от първите продадени смартфони и вероятно намалиха интереса на част от потенциалните купувачи. Припомняме, че първоначално се появиха проблеми с титаниевите рамки, малко след това с прегряването на смартфоните, а за финал видяхме и проблеми с дисплеите на най-скъпия модел.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е ти за тия пари какво очакваш :)

    7 0 Отговор
    Даже има кабелче в кутията. Ахм.
    Догодина ще измислим промоция - в една кутия има телефон в другата няма.
  • 2 Гого

    2 4 Отговор
    2 пъти по - скъп телефон ,в сравнение с китаеца .В същото време не е 2 -пъти по - добър и половин път не е ,нито четвърт . НО пък ние сме Българи . Не е важно качеството , а марката .

    Коментиран от #4

  • 3 Жоро

    0 0 Отговор
    Глупости,и пак ще е най продавания телефон за 2024 година :D
  • 4 Жоро

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гого":

    Много по добър е от всеки китайски боклук,пак iphone 15 е най продавания смартфон!