Last news in Fakti

13 Ноември, 2023 10:44 2 649 0

Екзоскелет от Samsung

  • екзоскелет-
  • samsung

Обявена е датата за анонса на екзоскелета на Samsung

Екзоскелет от Samsung - 1

Според Financial News, Samsung се готви да пусне оригинален екзоскелет. Иновацията ще е насочена към възрастни хора и потребители с ограничена подвижност. Според източника, премиерата на новия продукт ще се състои след няколко месеца.

Според журналистите устройството ще бъде представено под името Bot Fit на изложението CES 2024, което ще се проведе от 9 януари до 12 януари 2024 г. Преди това Samsung подаде заявление за регистрация на търговската марка със същото име.

Екзоскелет от Samsung

Известно е, че екзоскелетът е проектиран да бъде прикрепен към бедрата и долната част на гърба - той „избутва“ краката в посоката на силата, определена от човека. Според източника Bot Fit ще работи в два режима – Booster и Aqua.

Първият улеснява процеса на ходене, а вторият е предназначен за релаксация и рехабилитация след наранявания. Съобщава се също, че джаджата може да се свързва със смартфони, часовници и слушалки на Samsung.

Той ще изпраща статистически данни за ефективността на телефон и часовник и чрез слушалки ще дава съвети за „ефективно движение“. Подробните технически характеристики и цената на Samsung Bot Fit са неизвестни.

Екзоскелет от Samsung


Поставете оценка:
Оценка 5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА