Last news in Fakti

16 Ноември, 2023 15:16 1 561 5

iPhone 15 отново има проблеми с безжичното зареждане, но при други автомобили

  • apple-
  • iphone-
  • iphone 15

Този път страдат клиентите на General Motors

iPhone 15 отново има проблеми с безжичното зареждане, но при други автомобили - 1

Само преди няколко дни Apple разпространи стабилна версия на iOS 17.1.1, която имаше за цел да поправи всички бъгове свързани с безжичното зареждане на смартфоните от серия 15 в BMW. Това се случи, но сега изглежда отново има подобен проблем, който се появи при друга марка автомобили.

Собственици на няколко модела на Chevrolet, включително Bolt EUV и Silverado 2500, съобщават, че устройствата им от серията iPhone 15 не могат да се зареждат безжично в автомобилите след актуализация до последната версия на iOS, но са работили, когато телефоните им са били с iOS 17.1.

За момента все още е рано да се каже какво точно е причинило този проблем, но вероятно от Apple са повредили нещо, когато са поправили проблема с BMW. Във форум и социални мрежи свързани с General Motors продължават да се появяват нови съобщения от недоволни собственици.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тод

    8 0 Отговор
    Горките "програмисти на епъл" няма да им остане време за iOS 18. Но може да я отложат за след 2 години, до тогава всеки месец нова версия на ios 17.

    "Префесионална и изпипана работа!"
  • 2 Джон

    1 6 Отговор
    Ау, каква трагедия! Това е поредното доказателство, че Андроид е по-добър :))

    Коментиран от #3

  • 3 Чаушев

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "Джон":

    Няма по-добра операционна система. Има такава , кояго ти харесва и служи по-добре. За мен андроид е правилния избор за теб явно ios.

    Коментиран от #4

  • 4 Джон

    0 9 Отговор

    До коментар #3 от "Чаушев":

    Въпрос на вкус. Много хора казват, че предпочитат Лада пред западен автомобил, те си знаят защо

    Коментиран от #5

  • 5 Чаушев

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "Джон":

    Това сравнение е тгвърде несериозно и смехотворно.