Last news in Fakti

17 Ноември, 2023 19:30 3 376 6

Разкриха как ще изглежда колата на Xiaomi отвътре

  • xiaomi-
  • su7-
  • интериор

Голям дисплей заема централно място

Разкриха как ще изглежда колата на Xiaomi отвътре - 1

Както ви съобщихме преди няколко дни, колата на Xiaomi вече е готова и нейни снимки бяха публикувани от китайските власти. Тогава видяхме само екстериора на електрическия модел, но сега виждаме и първи кадри на интериора, който очаквано е в минималистичен стил с максимално изчистено арматурно табло. В средата му централно място заема екран с неясен за момента диагонал.

Пред водача можем да видим и по-малък дисплей, вероятно с част от най-важната информация, която да стои пред водача. Воланът е скосен в долната си част с физически бутони и два бързи кръгли бутона, единият от които изглежда е за „запалването“. SU7 би трябвало да осигури безпроблемната интеграция на телефона и автомобила.

Три нива на оборудване - SU7, SU7 Pro и SU7 Max - ще бъдат предлагани при старта на продажбите по-късно тази година, като някои версии ще получат активен заден спойлер. Базовото задвижване включва единичен електромотор с мощност 299 к.с., който задвижва само задните колела и достига максимална скорост от 210 км/ч, докато опционалната AWD конфигурация изглежда предоставя огромна мощност от 673 к.с. чрез използване на два електромотора и може да достигне максимална скорост 265 км/ч. В по-ранен доклад се предполагаше, че SU7 ще се предлага и с 1,5-литров двигател за увеличаване на пробега, но в данните няма нищо, което да потвърждава това.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Павка

    4 6 Отговор
    Прилича на Форд Пума 🤡
  • 2 Гого

    4 7 Отговор
    Има ли ел. стъкла или е с врътки?

    Коментиран от #3

  • 3 Бай Пешо карбуратора

    7 4 Отговор

    До коментар #2 от "Гого":

    Даже очаквам да се пали с манивела или с бутане по нанадолнище на втора
  • 4 незнайко

    8 6 Отговор
    Само като видях ТЕЛЕВИЗОРА вътра в колата и ми стана противно !
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Продавам Ел.кола супер

    2 3 Отговор
    със 65 инчов телевизор тъч.
    Колата - 950лв.
    Телевизора - 3500лв.