Last news in Fakti

20 Ноември, 2022 19:07 186 0

Mobile.bg вече и в TikTok

  • mobile.bg-
  • tiktok-
  • fakti.bg

Най-големият сайт за автомобили в България се присъединява към платформата

Mobile.bg вече и в TikTok - 1

Преди почти 30 години сайтът mobile.bg започна своя живот на хартиен формат под формата на вестника „Авто Пазар“, където читателите можеха да се запознаят с актуалните новини за автомобили, а заедно с това да разгледат и няколко страници с обяви за автомобили. С дигитализацията, това се промени и обявите се преместиха в сайта mobile.bg, който остава дългогодишен лидер в България, а новините за автомобили намериха своя нов дом в секцията „Авто“, тук във Fakti.bg.

Сега е време да направим още една стъпка към настоящото бъдеще и да обявим, че mobile.bg вече официално е част от платформата за видеосподеляне TikTok, където можем да бъде открити под името @mobile.bg_official. В този профил ще бъдат качвани видеа от тестове или премиери на нови автомобили, за да ви държим в крак с всичко актуално от автомобилния свят.

@mobile.bg_official

Ако желаете да сте от първите, които ще се докоснат до нашето ново съдържание, може да го направите като ни последвате в TikTok. Това е единственият и официален профил на mobile.bg в TikTok.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА