Last news in Fakti

4 Декември, 2023 18:46 2 203 1

WhatsApp най-после оправи дразнещ проблем в iOS

  • whatsapp-
  • ios-
  • iphone-
  • снимка

Качеството на снимките е подобрено

WhatsApp най-после оправи дразнещ проблем в iOS - 1

Ако някога сте изпращали или получавали снимки или видеоклипове чрез WhatsApp, вероятно сте били разочаровани от ужасното им качество. Приложението за чат понижава качеството и на двете до наистина ужасяваща степен. Но нова актуализация на приложението за iOS поправя това, като най-накрая позволява споделянето на изображения и видеоклипове с пълно качество.

Преди няколко дни WhatsApp пусна актуализацията 23.24.73 за iOS в App Store. Благодарение на официалния списък с промените, предоставен от WhatsApp, можем да разберем, че тази функция най-накрая се разпространява за всички с последната актуализация, споделят колегите ни от 9to5mac.

Приложението все още е настроено по подразбиране да занижава качеството, но това може да бъде поправено. За да изпратите версията с пълна разделителна способност, натиснете бутона + по обичайния начин, но не избирайте Снимка. Вместо това докоснете Документ, след което оттам Изберете снимка или видео.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.