Last news in Fakti

6 Декември, 2023 17:46 2 898 5

OnePlus представи новия си флагман

  • oneplus-
  • oneplus 12-
  • смартфон

Подобреният модел пристига със Snapdragon 8 Gen 3

OnePlus представи новия си флагман - 1

OnePlus представи новия си флагман при смартфоните в лицето на OnePlus 12. Смартфонът пристига с някои интересни характеристики и цена от около 600 долара в Китай за базовата версия. Очаква се скоро да станат ясни и цените за другите пазари, където ще се предлагат версии с 12, 16 и 24GB RAM и до 1TB място за съхранение.

OnePlus 12 разполага с най-новия процесор на Qualcomm - Snapdragon 8 Gen, който е съчетан със сложна система за охлаждане, състояща се от голяма камера за охлаждане и структура за разсейване на топлината с два цикъла. Както вече споменахме, налице е и опция за 24 GB RAM, благодарение на новия LPDDR5X чип, пуснат наскоро на пазара от Hynix. Конфигурациите на паметта започват от 16/256GB.

При камерите се разчита на основен сензор дело на Sony с резолюция от 50MP. Той е същият, който можете да откриете и в Xperia 1 Mark V. Телефото оптиката разчита на 64MP сензор с до 3-кратен оптичен зуум, а телефото оптиката на 48MP сензор. Батерията на телефона е с капацитет 5400 мАч и поддържа 100W жично и 50W безжично зареждане. Дисплеят е 6.82-инчов с OLED технология и изключителна яркост.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тез избиха рибата

    10 5 Отговор
    Няма самсунги, айфони, ми-та.

    Коментиран от #2

  • 2 Този

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Тез избиха рибата":

    Хубаво, ама едно време 7 инча бяха таблетите... Аз искам нещо, което да се побира в джоба без да ми падат гащите. Дай ми 5 инчов телефон различен от Айфоня, ами просто няма...

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.