Last news in Fakti

18 Декември, 2023 11:10 1 647 2

Нищо ново в новите процесори на Intel

  • intel-
  • microsoft-
  • процесори

Microsoft разкри имената на новите процесори на Intel

Нищо ново в новите процесори на Intel - 1

Microsoft разкри всички имена на предстоящите мобилни процесори Intel. Новите процесори са посочени като поддържани за актуализацията на Windows 11 22H2 и 23H2. Както можете да видите, говорим за три линии: просто Core, Core i и Core Ultra.

Нищо ново в новите процесори на Intel

Core i са процесори Raptor Lake Refresh, които технически и практически не се различават от сегашния Raptor Lake. Core Ultra е новото Meteor Lake, а обичайният Core, съдейки по изнесените данни, също е Raptor Lake Refresh, но под формата на енергийно ефективни модели.

Нищо ново в новите процесори на Intel

Нищо ново в новите процесори на Intel


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фабрикант на фейкове

    5 1 Отговор
    Не е вярво, че няма нищо ново в новите процесори на Intel. Има нов бекдор за да не се мъчат много разузнавателните служби.
  • 2 63738328

    0 0 Отговор
    Всичките знам че в процовете вече нищо ново няма се появи.