Last news in Fakti

18 Декември, 2023 20:25 2 319 1

Изтекоха снимки на евтиния прозрачен смартфон на Nothing

  • nothing phone-
  • смартфон

Очаква се 2a да дебютира скоро

В интернет пространството се появиха изображения, показващи дългоочаквания достъпен прозрачен смартфон от Nothing, като очакванията за предстоящия дебют на Nothing Phone 2a са големи. Въпреки че официалният тийзър подсказва за предстоящо представяне, спецификите на устройството и неговият дизайн, останаха забулени в мистерия.

Изтичане на информация хвърли известна светлина, разкривайки, че телефонът ще използва чипсет MediaTek Dimensity 7200 и ще се отличава с характерен дизайн на задната част, който се различава от предишните модели на Nothing.

Появиха се и снимки на първоначални производствени партиди, които разкриват елементи като хоризонтално разположение на камерата на гърба, което го отличава от другите модели Nothing Phone.

Ако информацията от този източник се окаже точна, Nothing Phone 2a може да се похвали с 6,7-инчов OLED дисплей с честота 120 Hz, допълнен от гореспоменатия чипсет Dimensity 7200, 8 GB RAM и 128 GB памет. Задната камера включва два 50MP обектива, напомнящи на Nothing Phone 2, докато 16MP селфи камера украсява предната част.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 патето Яки

    4 1 Отговор
    Как ще го намеря като падне от джоба ми щом е прозрачен.