Last news in Fakti

2 Януари, 2024 19:03 9 280 4

Samsung Galaxy S24 се появи в сайта на попуярна верига магазини

  • walmart-
  • samsung-
  • galaxy s24

Устройството ще бъде представено на 17 януари

Samsung Galaxy S24 се появи в сайта на попуярна верига магазини - 1

Walmart допусна съществена грешка, като включи преждевременно Samsung Galaxy S24+ в своята онлайн платформа преди очакваното на 17 януари представяне на флагманската серия Galaxy S24. Въпреки че обявата беше премахната, тя предостави ранна представа за Galaxy S24+, особено в черния цвят Onyx Black, което подсказва възможността за конфигурация с 12 GB RAM. Забележително е, че изтичането на информация разкрива различни функции, включително Live Translate, която позволява провеждането на разговори между лица, говорещи различни езици, с превод в реално време. Бяха разкрити и допълнителни функции като "Generative Edit", "Nightography Zoom" и др.

Ненадейното разкритие на Walmart се съгласува с по-рано изтеклата спецификация на Samsung, потвърждаваща малко по-голям 6,7-инчов дисплей за Galaxy S24+ в сравнение с 6,6-инчовия екран на Galaxy S23+. Освен това изтичането на информация намеква за увеличен капацитет на батерията - 4900 mAh, в сравнение с 4700 mAh в предишния модел. Забележително е, че в информацията липсват каквито и да било индикации за намерението на Samsung да предложи платформа за спешна сателитна връзка - функция, подобна на Emergency SOS via Satellite, налична в линиите iPhone 14 и iPhone 15.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хммм

    7 34 Отговор
    Големи б0клуци са тези самсунги... 1 ми умря като бях в чужбина, много неприятно... а сега вторият често прави проблеми. Купете си нормален телефон от емаг или друг подобен сайт!
  • 2 Знайко

    17 17 Отговор
    Най-отвратителното е ,че всички вместо да се опитат да измислят нещо ново, само се опитват да подражават на ейпъл. Самия факт , че не можеш да познаеш марката на устройството дори и да виждаш гърба му вече е показателен. Всичко е едно и също, евтинджозстъкла и пластмаси на скандални цени.

    Коментиран от #4

  • 3 Хахохи

    15 11 Отговор
    И С99 да извадят, все тая. Айфон 15 про 2800лв....имам си телефон от 2016г. и докато не се повреди или счупи не го сменям.
  • 4 София

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Знайко":

    Провери и прочети малко, преди да пишеш. Много производители от години предлагат някой екстри, който твоите хора от ябълката последните няколко години интегрираха в устройствата.