Last news in Fakti

3 Януари, 2024 18:27 5 149 3

Най-бързото зареждане на смартфон отнема 15 секунди… почти

  • fairphone-
  • xiaomi-
  • зареждане

Fairphone демонстрира новата си стара технология

Производителите на смартфони се борят за това кой от тях ще направи смартфон с най-бързо зареждане и за момента този рекорд се държи от Xiaomi. В новото си рекламно клипче, Fairphone опроверга това или поне частично като показа, че зареждането на техен смартфон отнема само 15 секунди.

Това бе показано с новия модел на китайците, който ни връща десетина години назад във времето, когато повечето телефони използваха технологията наречена сменяема батерия. Осмивайки Xiaomi и усилията на другите производители, компанията показа, че подмяната на изтощена с вече заредена батерия е много по-бързо от зареждането.

Разбира се, не липсваха коментари за това как подмяната на батерията е съвсем различно нещо, както и за това за колко време се зарежда подобен тип батерия.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ко речи?

    13 5 Отговор
    Дано да не дочакаме най-бързото избухване при зареждане...

    Коментиран от #2

  • 2 Ахъм!

    3 6 Отговор

    До коментар #1 от "Ко речи?":

    Този с минуса е пироман!
  • 3 Гошо

    7 0 Отговор
    Може и още по-бързо: просто взимаш друг телефон със заредена батерия :) навремето Мтел предлагаха клониране на СИМ картата, и двете карти звънят едновременно, която вдигне първа - приема обаждането. Не знам дали още я има тази услуга.