Last news in Fakti

4 Януари, 2024 19:22 3 205 3

Apple изтегля iOS 17.3 заради сериозен проблем

  • apple-
  • ios-
  • iphone

Бета версията вече не се предлага

Apple изтегля iOS 17.3 заради сериозен проблем - 1

След оплаквания на потребители от проблем с iPhone, Apple предприе стъпка за изтегляне на iOS 17.3 beta 2. Докладите на @iSWUpdates сочат, че проблемът с изключване се е проявявал при моделите от сериите iPhone 12, iPhone 13, iPhone 14 и iPhone 15, особено когато е била активирана функцията Back Tap. Тази функция дава възможност на потребителите да извършват различни действия, като докоснат гърба на своя iPhone два или три пъти, избирайки желаните функции от набор от опции.

За потребителите, които се сблъскват с грешката при включване след опит за инсталиране на iOS 17.3 beta 2, е намерено решение чрез връщане към по-ранни версии, като iOS 17.3 beta 1 или iOS 17.2.1. Това решение обаче изисква наличието на резервно копие за възстановяване на данните и приложенията.

Този инцидент служи като напомняне за присъщата нестабилност на бета версиите на софтуера, като подчертава важността на въздържането от инсталирането им на основни устройства.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сотир

    3 7 Отговор
    Сега чакаме Митрофанова да изтегли Копейката.

    Коментиран от #2

  • 2 Тъпо

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Сотир":

    Тъпо, тъпо. Нещо по темата?
  • 3 Мъжа на урсула

    10 4 Отговор
    Сглобен в Китай със софтуер от Индия.
    Ма индийците нещо хич не харесват говедовъдите.
    И то кво остана? Един дизайн. Ма то си го пише на тия боклуци Designed in California.
    За 5000 лв толкова.
    То пък един дизайн...
    Докато има комплексари ще има и тарикати