Last news in Fakti

15 Февруари, 2024 10:11 1 822 7

Електромобилите Tesla ще бъдат оборудвани с нов волан

  • tesla-
  • волан

Компанията преработи основно странното си кормило

Електромобилите Tesla ще бъдат оборудвани с нов волан - 1

Tesla е усъвършенствала странния си волан и сега той е оборудван с по-познат клаксон, разположен в центъра. Струва си да се отбележи, че този волан предизвика много спорове при представянето си и явно поради тази причина американската компания е решила да го преработи.

В допълнение към формата, много шофьори бяха загрижени за сензорните бутони, които контролират ключовите функции, включително клаксона. Затова компанията реши да модернизира волана, който обаче все още е със странна форма.

Модифициран волан започна да се инсталира в актуализираните Tesla Model S и Model X. Собствениците на тези електрически автомобили отбелязват, че в допълнение към бутона на клаксона, качеството на модула и материалите, от които е направен, също са се подобрили значително.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойкот на алчните от О.Л.Х.

    8 1 Отговор
    Хайде още 5000 долара за новата бибитка...
  • 2 Шофера

    8 0 Отговор
    Малко неудобен ми се види тоз волан. За по-лежерно каране няма как да си подпреш ръката отгоре и да центрираш волана. Все пак не сме във F1.
  • 3 Къната

    5 1 Отговор
    Кат на москвич алеко от езно време
  • 4 Пича с москвича

    11 1 Отговор
    Другия път ще върнат класическия кръгъл волан, защото това нещо не прилича на нищо. Иновация? не по-скоро изгъзица която отблъсква
  • 5 Гледам и виждам

    5 0 Отговор
    Продажбите се сриват и се чудят какво да измислят. Въпрос на време е пирамидата да рухне.
  • 6 Гост

    5 1 Отговор
    То само волана да не беше у ред.
  • 7 бай Даньо

    2 0 Отговор
    Мъски съвсем изтрещя . Точно затова си купих от стария модел с нормалния волан без бутон за управление на мигачите ... и пак усещането е че колата се кара доста различно от нормална с ДВГ, което би разочаровало много резонни потрбители , зомбите не . Осен добрите неща е пълна с чисто комплексарски безумия стил Мъск, да не почвам още сега но някой ден ще седна да ги опиша честно, дано мисирките не ме изтрият, както им най голям кеф,
    защото съм написал нещо смислено и по полезно от техните "статии" ....