Last news in Fakti

11 Март, 2024 12:44 1 772 13

Ето как всеки SUV може да се превърне в кемпер

  • van lab-
  • кемпер

Van Lab намери начин да превърне всеки SUV в кемпер

Ето как всеки SUV може да се превърне в кемпер - 1

Тунинг специалистите от студиото Van Lab разработиха уникално решение за тези, които обичат да пътуват и да спят в собствения си автомобил. С техния универсален комплект всеки кросоувър може да се превърне в удобен кемпер.

Базовата версия на комплекта включва само кухненски модул, който се монтира в багажното отделение при отворена врата. Има две заключващи се чекмеджета, които могат да поберат печката, мивката, плота и основните прибори за хранене. Комплектът включва и място за съхранение на преносим хладилник и две сгъваеми маси.

Кухненският модул е ​​изработен от здрав шперплат от бреза и се монтира и демонтира лесно, което ви позволява да използвате багажника на колата и за други цели. Разширената версия на комплекта е по-интересна. Тя е допълнена от четири секции, които, когато са сгънати, образуват пълноценно легло с дължина 190 см и широчина 130 см.

Ето как всеки SUV може да се превърне в кемпер

За да инсталирате леглото, трябва да имате сгъваеми задни седалки и достатъчно пространство в салона на SUV-то. За допълнителен комфорт Van Lab предлага и специален комплект възглавници, който струва $450. Цената на основен кухненски модул е ​​$1 950, а комплект с легло ще струва $2 350.

Времето за доставка е 3-4 седмици, а комплектът се доставя на части, за да го сглобите сами. Универсалният комплект от Van Lab осигурява лесен и удобен начин да превърнете всеки кросоувър в пълноценен кемпер. Благодарение на своя модулен дизайн, той ви позволява да адаптирате колата към различни нужди и бюджети.

Отгоре, на специални релси може да се монтира и палатка, до която се стига по-специално предназначена за целта стълба. С други думи всяко средноразмерно SUV може да се превърне в базов кемпер, при това за сравнително приемлива сума. Подобни конфигурации не са нови, но тази е доста добре измислена. Ше припомни, че фабрично Dacia предлага подобен комплект, за който сме ви разказвали подробно.

Ето как всеки SUV може да се превърне в кемпер


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Госあ

    3 1 Отговор
    Пф, че не можеш да си опънеш палатката до колата, а треа да ти е на покрива…безумци

    Коментиран от #4

  • 2 Така е

    3 0 Отговор
    Лоша реклама!
  • 3 089954

    1 0 Отговор
    Рав 4 , четвърто поколение . Свалям седалките, дърпам предните максимално , нося си един топ матрак , когато знам , че ще къмпингувам .Много добре се получава и не спи човек на земята като в палатка

    Коментиран от #5, #7

  • 4 Хохо Бохо

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Госあ":

    Опъвал си и ти палатка ама друг път. Не е много комфортно като вали да си на земята или да те лазят бубулечки. На покрива си е супер.

    Коментиран от #9

  • 5 Хохо Бохо

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "089954":

    Па земи си един надуваем матрак бе. В алито има и такива специално заСУВ

    Коментиран от #6

  • 6 089954

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Хохо Бохо":

    Знам че има надуваеми , но топ матрака си го имам от преди и защо да не си го ползвам . Навивам на голямо руло и се събира . Ходя да къмпингувам събрано около 10 дни през лятото , това е .Просто споделих , че и така както си е колата , без допълнителни неща си е достатъчно удобна

    Коментиран от #11

  • 7 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "089954":

    А кухнята и масите и столовете къде са ти ? Или викаш ще караш на сандвичи от в къщи една седмица ! Това е за хора , които искат удобства , а не мизерия ! Да не говорим че има комплекти и със сгъваеми баня и тоалетна със слънчеви бойлери или бойлер топлообменник свързан с охладителната система на автомобила ! И със палатката на покрива могат спокойно да се съберат 4 възрастни или двама с три деца ! И всичко това без да мъкнеш каравана и на една десета от цената и !
  • 8 гларус

    2 0 Отговор
    Ние с жената сме по сто кила. Отгоре ни е тясно и е опасно за покрива на автомобила.

    Коментиран от #10

  • 9 Госあ

    0 2 Отговор

    До коментар #4 от "Хохо Бохо":

    Абе не ми обяснявай глупости ве. Буболечки 😂 Пълна простотия са тия “дизайнерски” изпълнения. В палатка и лете и зиме и у дъжд и у виелици съм опъвал.
  • 10 ганю

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "гларус":

    А и ако се награбите на покрива двамата по 100 кила ще стане на кабриолет
    мани мани
    един мерак и уйде тавана
  • 11 Пропусна

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "089954":

    чаршафите

  • 12 1122

    0 0 Отговор
    Това с палатката отгоре на багажника сме го правили още през 1982/85 година в завода за стоманени профили в гр. Попово,имаше и стълбица по която се качваш горе.Беше монтирано на Москвич,но ставаше и да други коли.Иван Ганев се казваше човека който го разработи.Имаше и др. разработки.Аз например си бях направил сгъваем гараж на колата, беше с шпригли и като се отвори влизаш,после затваряш и заключваш с катинар.Колата вътре стъпваше на две шини и неможеш да надигаш гаража.Гаража бешеот брезент вързан за шприглите.
  • 13 1122

    0 0 Отговор
    Вие като сте по сто кила ще спите на палатка ДО КОЛАТА.